Videó! Véresre verték rajongói előtt Hulk Hogant

Felkavaró képekkel

Hulk Hogan sajtótájékoztatót tartott Sydney-ben, amikor egyik ellenfele váratlanul brutálisan rátámadt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megdöbbentő és brutális eseménynek lehettek szemtanúi, akik november 18-án este részt vettek Hulk Hogan sajtótájékoztatóján, amelyre Sydney városában került sor.

Az 56 éves pankrátor és tévésztár legújabb, Hulkmania: Let the Battle Begin című pankrációs turnéja apropóján jelent meg a ringben, ahol váratlanul elszabadult a pokol.

Durván fejbeverték

Hogan mellett az eseményen jelen volt leendő ellenfele, Ric Flair is, a két sportoló pedig egyszer csak elkezdte egymást különféle cinikus, bántó és megalázó megjegyzésekkel provokálni.

A helyzet idővel olyannyira elmérgesedett, hogy Flair – akit nem véletlenül neveznek a legmocskosabb pankrátornak – hirtelen nekitámadt Hogannek, hatalmas ütést mérve annak fejére.

Hogan azonnal a földre került, Flair pedig még ekkor sem hagyta abba, és tovább ütötte a meglepetés okozta sokkból fel sem ocsúdott harcost.

Hogant végül ijesztő állapotban, vérző fejjel vezette el Brian Knobs, a nézők pedig értetlenül álltak az történtek előtt.

Állítólag meg volt szervezve a balhé

Annyi biztos, hogy a pankrációban bevett fogásnak számítanak a műbalhék, és egyes médiumok szerint ezt is előre megszervezték.

A Celebitchy, a TMZ és a Chicago Tribune véleménye is az, hogy a támadás nem volt igazi, a hatásosnak tűnő átverés pedig csak figyelemfelkeltő reklámfogásként szolgált, hogy minél többen váltsanak majd jegyet a majdani mérkőzésekre.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A turné november 24-én kezdődik Melbourne-ben, és olyan kultikus pankrátorok is a ringbe lépnek majd, mint Diamond Dallas Page, Brutus Beefcake and the Nasty Boys, Rikishi, Umaga és Val Venis.

Ezt is szeretjük