Botrány! Tömött nézőtér előtt borult ki Hugh Jackman
Videóval!
A higgadt ausztrál sztár nemrégiben színpadon bizonyította, hogy nem lehet büntetlenül félbeszakítani.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A színházba járó New York-iaknak valószínűleg minden szempontból felejthetetlen lesz az az este, amikor Daniel Craig Hugh Jackman társaságában lépett fel a Broadway-n. No, nem csak azért, mert James Bondot és a Farkasembert együtt látva minden nő lába elgyöngül kissé, hanem mert a sármőrök bebizonyították, igazi tökös legények, akik a konfrontációtól sem riadnak vissza.

A híres színészek az A Steady Rain című darabban két chicagói zsarut alakítanak, akik élete és barátsága néhány nap leforgása alatt gyökeresen megváltozik. Múlt héten került sor a mű premier előtti bemutatójára, ami iránt természetesen nagy volt az érdeklődés - egyebek között azért is, mert a brit Craig és az ausztrál Jackman a szerep kedvéért még a chicagói akcentust is elsajátította.

Nem először álltak színpadon

Ám hiába az alapos felkészülés, a nézők sorában többen is akadtak, akik csupán a felhajtás kedvéért ültek be az előadásra, és még arra sem vették a fáradtságot, hogy telefonjukat kikapcsolják. Vesztükre. Amikor ugyanis valamelyik néző mobilja megszólalt, Jackman, anélkül, hogy kiesett volna a tökös zsaru karakteréből, keményen odaszólt a nézőtérre.

- Vedd már fel a telefont, ki a francot érdekel? Gyerünk, vedd csak fel, mi aztán tudunk várni! Ne szégyelld magad, vedd fel! - hőbörgött a színész.

Persze senki nem kívánt magának megalázó pillantásokat, így a telefon mindaddig csörgött, amíg a hívó le nem tette. Ám alighogy folytatták volna a darabot, újabb mobil kezdett csilingelni. Jackman ezt sem hagyta szó nélkül, ismét csak a nézők felé fordulva mondta a magáét.

- Na, mi van, fel akarod venni? Ajánlom, hogy kapcsold ki gyorsan, hacsak nincs valami jó sztorid a számunkra. Na, akarsz csacsogni? - dühöngött a közönség hangos tetszésnyilvánítása közepette.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az A Steady Rain egyébként szeptember 29-étől december 6-áig lesz műsoron. A már megjelent kritikák szerint - amelyek dicsérik a két sztár alakítását - remekül fog szórakozni az, aki abban a szerencsében részesül, hogy láthatja. Még akkor is, ha néma marad minden telefon.

Ezt is szeretjük