Nem semmi látvány! Félmeztelenül fotózták a szexi színészt
A Nyomorultak sztárja, Hugh Jackman a barcelonai parton mutatta meg kidolgozott felsőtestét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hugh Jackman nemrégiben fejezte be a forgatást a Nyomorultak filmes feldolgozásában, és családjával Barcelonába utazott kipihenni a fáradalmakat.

A szexi színész Jean Valjeant játssza Victor Hugo klasszikusának nagy sikerű zenés adaptációjában, mely Broadway-musicalként lett világhírű.

Önfeledten viháncolt

A képeket elnézve a színész máris visszatérhetett kedvenc időtöltéséhez, a testépítéshez, hiszen semmiben sem emlékeztet egy szökött fegyencre.

Önfeledten viháncoltak gyermekeivel, a 12 éves Oscarral és a hatéves Evával a tengerben, és versenyt futottak a fehér fövenyen. A 43 éves sztár láthatóan nagyon élvezte a közös időtöltést.

Az X-Men sztárja nemrégiben azt is bevallotta, mit tart a lehető legjobb ajándéknak.

- Egy kézzel írott kártya a legszebb ajándék. Azt nem tudom, hogy hol vannak a filmes díjaim, azt viszont egészen pontosan meg tudom mondani, hol vannak ezek a kártyák. Nagy becsben tartom őket - árulta el a People magazinnak.

Egyszerű apa

A Tökéletes trükk sztárja számára nagyon fontos a család, örömmel gondol az olyan pillanatokra, amikor gyermekei és felesége társaságában palacsintát sütnek vasárnap reggelente.

Ám a nyugodt percek a gyerekek cseperedésével párhuzamosan egyre fogynak. A gyerekeknek fel kell dolgozniuk, hogy ki is az édesapjuk.

- A lányom hatéves, ő még csak most kezdi felfogni. Ám a fiam már 12, és őt idegesíti a hírnév, mindig elmondja, hogy azt kívánja, bárcsak egy egyszerű apa lennék. Nem szereti, ha odajönnek hozzánk az utcán. Sokkal boldogabb lenne, ha névtelen, átlagos emberek lennénk - fejtette ki.

Azért nevetve még hozzátette, fia a csajozáskor viszont már élvezettel adja elő a lányoknak, hogy az ő apja bizony nem más, mint a Farkas.

Ezt is szeretjük