Hugh Grant ötödszörre lesz apa - A nőfaló sztár anyósa kotyogta ki az örömhírt
Anna Eberstein ismét várandós.

hugh-grant-otodik-baba-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hugh Grant jó ideig gyermektelen, nőtlen, nőfaló sztár volt, aki szinte havonta váltogatta a partnereit. Annak ellenére, hogy évtizedekig eszébe sem jutott megállapodni, a Bridget Jones-filmek rosszfiújának korábban négy gyermeke fogant négy éven belül, és most érkezik az ötödik csemete is.

Vissza-visszatért az exeihez

A sztár gyermekeinek története kuszább, mint azt elsőre gondolnánk. 2011-ben Hugh akkori barátnője, Tinglan Hong váratlanul teherbe esett, és egy kislányt szült neki, Tabithát, azonban a csöppség érkezése után nem sokkal el is váltak a pár útjai. Egy évre rá ismerte meg Anna Ebersteint, aki egy fiúval ajándékozta meg, John Munggal.

2013-ban Hugh mégis úgy döntött, hogy visszatér exéhez, Tinglanhoz, aki ismét terhes lett: így született meg Felix. Ha a történet még nem lett volna elég kusza és botrányos: Anna és Tinglan egy ideig egyszerre voltak terhesek a színésztől.

Újabb egy évvel később Hugh Grant rájött, hogy mégis inkább Anna mellett képzeli el a jövőjét, ezért töredelmes bocsánatkérések után a producernő visszafogadta csélcsap exét. 2015-ben Anna bejelentette, hogy második gyermekét várja a színésztől, és meg is született a pici, akinek sajnos egyelőre sem a nevét, sem a nemét nem árulták el.

Jön az ötödik baba

Most pedig érkezik a pár harmadik - és a színész ötödik - csemetéje: Anna Eberstein édesanyja kotyogta ki a sajtónak, hogy nagyon boldog, hogy ismét nagymama lesz.

Anna még az első trimeszternél járhat, ugyanis a hétvégi Golden Globe-gálán büszkén feszített a sztár mellett, azonban a pocakja még nem látszódott az estélyi ruhában.

Ezt is szeretjük