Ő Hugh Grant csinos felesége - Régen titkolta, most büszkén mutogatja

2018-ban vette feleségül gyermekei édesanyját, Anna Ebersteint.

hugh-grant-felesege-sag-awards-2019-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hugh Grant szerelmi élete finoman szólva is kaotikus volt. A híres nőcsábász csak ötven fölött volt hajlandó megállapodni, bár akkor sem ment neki egyszerűen. Hosszas huzavona után végül tavaly feleségül vette Anna Eberstein producert, három gyermeke édesanyját, akit sokáig titkolt a sajtó előtt, most viszont már büszkén pózol vele a vörös szőnyeges eseményeken.

Közös fotón Hugh Grant és felesége

2011-ben Grant akkori barátnője, Tinglan Hong teherbe esett, de nem sokkal a közös kislányuk, Tabitha születése után elváltak az útjaik. Egy évvel később jött a képbe Anna Eberstein, aki szintén teherbe esett a sztártól: ő egy kisfiúval, John Munggal ajándékozta meg.

Hugh 2013-ban szakított Annával, és visszatért az exéhez, Tinglan Honghoz, aki hamarosan ismét terhes lett, ezúttal egy kisfiúval, Felixszel. Óriási médiavisszhangja volt, hogy Grant olyan gyorsan váltott a partnerei között, hogy Anna és Tinglan egy ideig egyszerre voltak várandósak a színész gyermekeivel.

És újabb fordulat: a csélcsap sztár nem sokkal később rájött, hogy mégiscsak Annában látja az élete párját, ezért visszakönyörögte magát. 2015-ben Anna ismét teherbe esett, és még abban az évben világra hozott egy kislányt, akinek sajnos a nevét azóta sem hozták nyilvánosságra. 2018 januárjában ismét pocakosan érkezett a Golden Globe-gálára, és még tavaly meg is született az ötödik Grant baba.

Ekkor döntött úgy a színész, hogy nem halogathatja tovább a nősülést, és gyűrűt húzott szerelme ujjára - májusban mondták ki a boldogító igent a városházán. Annak ellenére, hogy a Bridget Jones-filmek szívtiprója korábban többször is nyilatkozta, hogy nem hisz a házasságban, úgy tűnik, mégis bejön neki a férjlét, ugyanis nagyon kiegyensúlyozottnak tűnik mostanság.

A tegnap esti SAG Awards-on sem győzött mosolyogni Anna oldalán, aki különösen csinos volt: egy miniruhát viselt, ami remekül mutatott karcsú alakján. Meg is értjük, hogy Hugh újabban ilyen büszke rá: meg nem mondanánk, hogy már három gyerek édesanyja!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük