Túlzásba esett! Holtrészegen tántorgott a bájos Kate Hudson
Goldie Hawn bizonyára nem volt büszke a lányára, amikor a róla készült képeket meglátta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kate Hudsonról mostanában leginkább éppen aktuális pasijai révén hallunk, nem pedig színészi kvalitásai okán.

Hűha, merre is az arra?

Bár a napokban mutatták be legújabb filmjét, a Spanom csaja című romantikus vígjátékot, az embereket sokkal jobban izgatja az örök kérdés: a nagy csalódás után vajon kivel fog vigasztalódni a 29 éves színésznő?

Először kollégájához, a szintén szőke Owen Wilsonhoz fűzte szerelem. Persze azért nem ették olyan forrón a kását, az egyik pillanatban még teljesen odavoltak egymásért, a másikban pedig már a szakításukról szóltak a hírek.

Veszélyes az út hazafelé

A se vele-se nélküle kapcsolat akkor ért végérvényesen véget, amikor idén tavasszal Hudson kisasszony összejött a bicajfenomén, és mellesleg nagy nőcsábász hírében álló Lance Armstronggal.

Sokan már kongatták az esküvői harangokat, ám hirtelen vége szakadt a románcnak, a rossznyelvek szerint azért, mert a szőkeség máris házasságról és gyerkőcökről beszélt.

Eme két téma azonban tabu egy olyan agglegény számára, mint Armstrong, aki az első adandó
alkalommal vészes sebességgel ki is kerekezett az életéből. Nem véletlen hát, hogy az események hatására kissé eleresztette magát Hudson, és erőteljesen illuminált állapotban is lencsevégre tudták kapni a vásznon többnyire bájos leányzókat alakító színésznőt.

Mindezek ellenére nem adja fel, hogy a celebek között leljen párra. Szerinte ugyanis csak a hírességek tudják igazán, milyen csillogásban élni.

- Tudják, ez olyasmi, mint amikor találkozunk egy hasonszőrűvel, aki rögtön tudja, mivel jár az ember szakmája.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ez nem azt jelenti, hogy az a kapcsolat működni is fog, de, legalábbis bizonyos szempontból, könnyebb belevágni. Ráadásul egy csomó sztár nagyon édes, szóval igazán jó buli az egész – nyilatkozta az Access Hollywood riporterének.

Ezt is szeretjük