Meztelenül imád flangálni a férfifaló Kate Hudson
A dögös sztár imádja a feltűnést: legszívesebben egy szál semmiben parádézik, és alig várja, hogy egy filmben is levetkőzhessen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak hírességek, akik bárhova mennek, izzik körülöttük a levegő. Közéjük tartozik Kate Hudson is, Hollywood ügyeletes férfifalója, aki saját bevallása szerint otthonában többnyire anyaszült meztelenül, vagy mindössze egy parányi bugyiban mászkál.

Amikor csak teheti, ledobja ruháit

A forróvérű szirén nem titkolja, a meztelenkedés iránti szeretetét a szülői házból hozta magával.

Mint mondja, anyja, Goldie Hawn és nevelőapja, Kurt Russel sosem csinált ügyet a pucérkodásból, otthonukban nem számított tabunak az ilyesmi.

Alig várja, hogy a kamerák előtt is vetkőzhessen

Az Oscar-díjra és Golden Globe-ra jelölt színésznő – aki ezek szerint nemcsak tehetségét örökölte híres szüleitől – még most, meglett családanyaként sem szégyell egy szál semmiben mutatkozni szerettei előtt.

Kate tüzes természete nem ismeretlen a nagyközönség előtt, románcaival évek óta bőven szolgáltat témát a pletykalapoknak. Az olasz és zsidó származású ősök mellett magyar felmenőkkel is büszkélkedő szexbomba a Chris Robinson zenésszel kötött rövid életű házassága után olyan világsztárokkal randizott, mint Lance Armstrong vagy Owen Wilson.

Tragikus fordulat, hogy a Te, én és Dupree sztárja öngyilkosságot kísérelt meg, amikor hűtlen kedveséről röviddel szakításuk után olyan képek jelentek meg, amelyeken szenvedélyesen csókolózott új pasijával.

A szexis színésznő nemcsak otthonában, hanem a kamerák előtt is szívesen megválik ruháitól. Férfi rajongói bizonyára örömmel hallják, hogy a buja szőkeség alig várja az alkalmas szerepet, amiben végre megmutathatja a világnak híres bájait.

Ezt is szeretjük