Holtrészegen fetrengő sztárok
Ájulásig tartó piálások, részeg duhajkodás és ittas verekedés - íme, 4 sztár, aki imád a pohár fenekére nézni!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiefer Sutherland

A 41 éves kanadai színészt nem kell félteni, hogyha egy kis kocsmai duhajkodásról van szó, Kiefer Sutherland ugyanis tényleg megadja a módját, ha igazán keményen akar mulatni. A 2006-os mértéktelen piálásáról készült kínos fotók bejárták az egész világot, aminek biztosan nem örült apja, a legendás Donald Sutherland. Jack Bauer tagadhatatlanul szeret a pohár fenekére nézni, ám az itallal jobban kellene vigyáznia, az ugyanis előhozza belőle az állatot.


Ez meg is látszik az elképesztő fotókon, a félig eszméletlen Kiefer Sutherland ugyanis a flower power jegyében hol egy rikító virágot tűz részegen a gatyájába, ám már arra is volt példa, hogy a nadrágjától is megszabadult, mindezt ráadásul a többi vendég szeme láttára tette.

Majd mintha mi sem történt volna, tovább folytatta a vedelést a boxban. Erre aztán tényleg nincs magyarázat, mint ahogyan arra sem, hogy miért kellett többször is ittasan a volán mögé ülnie, amiért végül megkapta méltó büntetését.

48 napot kellett ugyanis a rács mögött töltenie, ez idő alatt volt lehetősége átgondolni a dolgokat, mert a sitten egyedül kellett megünnepelnie nemcsak a születésnapját, de a karácsonyt és az újévet is.

Lindsay Lohan

A 22 éves botrányos particicának is sikerült nem egy alkalommal az ájulásig betintáznia, de talán az sem tűnik túlságosan rosszindulatú feltételezésnek, hogy az italozás mellett nem kevés kábítószer elfogyasztását is hozzáképzeljük Lindsay elvadult éjszakáihoz.

Lohan ugyanazt a kínkeserves, elvonókkal és botrányokkal kikövezett utat járja végig, mint más, korán befutott, ám hamar kiégett gyereksztárok, fizikai és szellemi leépülésének pedig előbb-utóbb meglesznek a látható és letagadhatatlan nyomai.


Azt csak sejthetjük, hogy a középszerűségben megrekedt karrierje miatt érzett fájdalom és keserűség vezeti a szőke hajú sztár kezét, amikor szájához emeli a méregdrága és bivalyerős koktélokat, hiszen Lindsay Lohant a legendás rendező, Robert Altman utolsó filmjén kívül nem igazán láthattuk értelmes szerepben. Az utóbbi hónapokban pedig ügyes médiafelhajtás közepette randizgat a leszbikus Samantha Ronsonnal, ám kapcsolatuk valódi jellegére a mai napig derült fény. Bulizni is együtt járnak, az egyik alkalommal sikerült is Lohannek totál eszméletlenre innia magát, ám előtte a klub bejáratánál azért még elhányta magát, mivel feltehetően gyomra nem bírta feldolgozni a sok töményet.

Tara Reid

A 32 éves Tara Reid Hollywood első számú ronccsá züllött híressége. Az egykor szexi színésznő a Coen-fivérek zseniális filmjében, A Nagy Lebowskiban tűnt fel igen korán, ám karrierje hamar padlót fogott, és az elmúlt években leginkább ócska és vacak B-filmekben kap már csak szerepet. Reid a bulvársajtó kedvence, hiszen nem egy alkalommal örvendeztette meg a világot elképesztő és sokkoló magánprodukcióival. 2004 őszén P. Diddy 35. születésnapján például megvillantotta iszonyatosan szétműtött mellét, két évvel később szilveszterkor pedig olyan butára itta magát, hogy amikor megkérték, számoljon vissza éjfél előtt, össze-vissza mondta a számokat.


A teljesen tönkrement színésznő az elmúlt években leginkább szétplasztikázott hasával és szörnyen lefogyott, csontsovány testével hívta fel magára a figyelmet. Természetesen Tara Reid sem veti meg a poharazást, részeg duhajkodásairól többször is készültek ciki fotók. Az egyik legkínosabb eset az volt, amikor sikerült úgy lerészegednie, hogy az ital szó szerint térdre kényszerítette, és csak több ember közreműködése révén sikerült újra talpra állítani a kellemetlen képszakadás után.

Lauren Pope

A 24 éves brit modell először azzal tűnt ki az önjelölt hírességek közül, hogy egy nightclubban lejtett erotikus táncot Harry herceggel, ezután nem sokkal természetesen azonnal arról kezdtek pletykálni, hogy Lauren a királyi sarj új barátnője. Persze az alkalmi bulizás nem bizonyult tartós párkapcsolatnak, mindenesetre Pope-ot azóta is számos hírességgel hozták hírbe, de elcsavarta például az angol sztárfutballista, Peter Crouch fejét is.


Lauren éppen az említett focista miatt verekedett össze részegen Penny Cheshire nevű barátnőjével, az ittas bunyóba pedig nem sokkal később még két csaj is becsatlakozott.

A fényképek tanúsága szerint nem éppen simogatták egymást, hiszen mind a négyükben dolgozott az alkohol, volt tehát mindannyiuknak bőven részük pofozkodásban és hajtépésben. A csetepaté végére pedig még a ruhát is leszaggatták egymásról, így villantak a cickók is, a fotósok és a nézelődő pasik legnagyobb örömére.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük