Mi lesz a gyerekekkel? 7 év házasság után válik a közkedvelt sztárpár
Holly Marie Combs kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva adta be a válókeresetet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hét éve tartó házasság után, 2011. november 11-én váratlanul benyújtotta a válókeresetet Holly Marie Combs, adta hírül a TMZ sztárblog.

A 37 éves amerikai színésznő 2004. február 14-én ment feleségül David Donohóhoz, akivel a Bűbájos boszorkák című sorozat forgatásán ismerkedett meg.

Három gyerekük született

A sztárpárnak három közös gyermeke született, Finley Arthur 2004-ben, Riley Edward 2006-ban, Kelley James pedig 2009-ben - mindhárman császármetszéssel jöttek a világra.

A csinos sorozatszínésznő a Twitteren erősítette meg szakításuk hírét, ám annak pontos okait nem közölte a nyilvánossággal - csak annyit lehet tudni, hogy a válókeresetet kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva adta be.

- Nem vagyok az a fajta lány, aki bejelentéseket tesz. Szóval ez magánügy. És szomorú. Ennyi volt - üzente szűkszavúan rajongóinak a népszerű közösségi portálon.

Ez volt a második házassága

Holly Marie Combs első férje egyébként Bryan Travis Smith volt, akihez még 1993-ban ment feleségül, ám házasságuk 1997-ben szintén válással végződött, közös gyerekük viszont nem született.

A színésznőt újabban az ABC csatornán futó Pretty Little Liars című sorozatban láthatjuk, amelyben 2010-ben kapta meg Aria édesanyja, Ella Montgomery szerepét.

Ezt is szeretjük