A Bűbájos boszorkák sztárja keményen beszólt Trumpnak: az elnököt okolja nagyapja haláláért
Holly Marie Combs nagyapja koronavírusban hunyt el, Trumpot okolja ezért.

donald trump holly marie combs cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Holly Marie Combs, a Bűbájos boszorkák Piperje néhány nappal ezelőtt sajnos elveszítette szeretett nagyapját.

Az idős férfi a koronavírus áldozata lett. A színésznő a Twitteren közölte a szomorú hírt, majd elmondta a véleményét arról, hogy szerinte Trump rossz kommunikációja vezethetett a tragédiához.

Holly Marie Combs Trumpot okolja nagyapja haláláért

Az amerikai elnök posztolta Twitterre, hogy ő sosem állította a világjárványról, hogy az egy álhír lenne. Ő azt mondta, hogy a demokraták és az őket szolgáló médiumok munkatársai vezetik félre az embereket. Ez az állítása ellentmond annak, amikor február 28-án szó szerint az hagyta el a száját a vírussal kapcsolatban, hogy az a demokraták koholmánya. 

holly marie combs trump beszólás
Fotó: Twitter/Holly Marie Combs

Erre reagált a színésznő, aki nem finomkodott a szavaival.

- A nagyapám elhunyt a mai nap folyamán. Ő magára szavazott. Hitt önnek, amikor azt állította, a koronavírus semmivel sem rosszabb egy influenzánál. Minden hazugságát, amit kiejtett a száján, azt elhitte önnek. A 66. házassági évfordulója után egy nappal hunyt el a Covid-19 vírus következtében. Ön szégyen az egész emberi fajra nézve - fogalmazta.

donald trump
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

Holly Marie Combsnak számos rajongója kívánt részvétet, voltak olyanok, akik egyetértettek a véleményével. Mások szerint viszont elvetette a sulykot azzal a kijelentésével, hogy Trump tehet a nagyapja haláláról.

"Sajnálom, hogy ekkora veszteség ért, de mégis, hogy mered hibáztatni mindezért Trumpot? Ez nagyon tiszteletlen húzás volt a részedről, és szerintem a nagyapád is így vélekedne erről." - fogalmazta neki egyik kommentelő.

Emlékszel még Alyssa Milanóra?

Alyssa Milano volt a Bűbájos boszorkák egyik legnépszerűbb szereplője. Nézd, mennyit változott a sorozat óta!

Ezt is szeretjük