Mi történt Hillary Clintonnal? Bottal jár a 70 éves politikus
Kénytelen bottal járni az egykori elnökjelölt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem telt zökkenőmentesen az egykori amerikai elnökjelölt, Hillary Clinton hetvenedik születésnapja, hiszen nemrég balesetet szenvedett, ami miatt ráadásul bottal kénytelen járni.

Botra támaszkodva kapták le

A napokban ünnepelte a hetvenedik születésnapját Amerika és talán a világ egyik legbefolyásosabb politikusasszonya, Hillary Clinton, ám nem minden alakult a tervek szerint. A hírek szerint Bill Clinton felesége, az USA egykori külügyminisztere, még a hónap elején esett el Londonban, ahol el is törte az egyik lábujját.

A róla készült friss képeket ide kattintva nézheted meg.

A politikus az elmúlt hetekben szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől és egyáltalán nem mutatkozott a közönség előtt, most azonban, elsősorban a hetvenedik születésnapja miatt meglátogatta a lányát, Chelsea-t és az unokáját a New York-i otthonukban, ahol több fotó is készült róla - írja a DailyMail.

Bár a vakuk kereszttüzében Clinton boldognak tűnt, sokak szerint iszonyatos fájdalmakkal küzd nap, mint nap. A politikus a korához képest remek állapotban van, sokak szerint ez csak a látszat és Hillary évek óta súlyos egészségügyi gondokkal küzd.

Ezt is szeretjük