Hilary Swank Oscar-ruhája nem sokat bízott a fantáziára
Hilary Swank 2005-ben meglehetősen szexi ruhában tette tiszteletét az Oscaron, ezt idén sikerült felülmúlnia.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Oscar-gála kétségtelenül legalább annyira a divattervezők, mint a filmek ünnepe. Bár a neves vagy éppen ismertségre vágyó stylistok igyekeznek kedvenc sztárjaikat a lehető legtökéletesebbé varázsolni kreációjukkal, gyakran előfordul, hogy alaposan mellétrafálnak egy-egy rosszul megválasztott színnel vagy fazonnal - mint ahogy azt videónkban is láthatod, ahol az elmúlt évek legkínosabb Oscar-ruháit gyűjtöttük össze.

Természetesen azért vannak olyan sztárok is, akik remek stílusérzékkel rendelkeznek, és magabiztosan választják ki a rájuk legjobban illő estélyit - legyen az bármilyen botrányos.

Nincs mit takargatnia

Hilary Swank kétségtelenül ez utóbbi kategóriába tartozik, hiszen a szépséges színésznőtől már megszoktuk, képes a legmerészebb ruhákat viselni a vörös szőnyegen anélkül, hogy bárki közönségesnek bélyegezné.

Bizonyára sokak emlékezetében él még az öt évvel ezelőtti Oscar-gálára felvett Guy Laroche estélyije, mely elölről ugyan egy teljesen szokványos, már-már unalmasan egyszerű ruhának tűnt.

Ám hátulról olyan mély kivágással rendelkezett, hogy kis híján az is kilátszott belőle, amit az ember általában nem tesz közszemlére - különösen az Akadémia estjén nem.

Szereti a pimasz ruhákat

Nos, idén még a pávakék öltözék merészségét is sikerült túlszárnyalnia a sztárnak. A Vanity Fair idei Oscar-afterpartijára választott fekete Armani Privé ruha ugyanis nem csak a hátát hagyta szabadon - elöl is meglehetősen pikánsnak bizonyult a köldökig érő dekoltázsnak köszönhetően.

Nem csoda, hogy még asztaltársa, a Reklámőrültekből ismert Jon Hamm sem tudta, hova is nézzen, amikor a 35 éves - és nem mellékesen kétszeres Oscar-díjas - színésznő az italért nyúlva áthajolt az asztalon.

Persze azt, aki arra számított, hogy biztosan összemelegedtek a partin, ki kell ábrándítanunk: Hamm ugyanis Jennifer Westfeldt társaságában érkezett a buliba, akivel tudvalevőleg több éve együtt él.

Ráadásul Swank sem szingli: kedvesével, John Campisivel - aki egyben az ügynöke - válása után, 2006-ban jött össze.
Ezt is szeretjük