Csak csont és bőr az egykor bombázó Eva Herzigova

A '90-es években szó szerint megállt a forgalom, mert egy szexi plakátról ő mosolygott az autósokra.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mostanában azonban inkább az ütő áll meg az emberekben, ha meglátják a csontsovány szupermodellt.


Rémisztő csontkollekció 2003-ban és a minap Cannes-ban
 

A cseh származású Eva Herzigova karrierje 1989-ben, mindössze 16 éves korában kezdődött, amikor Prágában megnyert egy modellversenyt. Az elő nagy felkérései között volt a már említett forgalomkorlátozó hatalmas Wonderbra plakát, mely Hello, Boys! feliratával csalogatta a férfiakat.

Ezt később számos más megbízatás követett, a Victoria’s Secret fehérnemű-katalógustól kezdve, a Playboy-béli pózoláson át egészen a 2006-os téli olimpiáig, ahol Vénusz bőrébe bújt a nyitó ceremónián.

Már csak árnyéka önmagának

A mindig nőies modell súlyával már 2003 környékén kezdődtek a gondok, cérnavékony alakját és beesett arcát látva sokan találgatták, vajon mitől nézhet ki ilyen betegesen, egyesek arra is célozattak, talán drog van a dologban.
- Sosem drogoztam, mivel pontosan látom, mivé válnak tőle az emberek. Egyszerűen nemszeretem azt a valakit, aki lesz belőlük. Még ha másnap vissza is változnak, akkor is tudom, hogy semmi vonzó nincs a drogozásban. Elkeserítő, hogy a szépségiparra fogják a drogokat, pedig mindenütt ott vannak. Engem azonban nem csábítanak, mert erősebbek a családi
gyökereim annál, hogy meginogjak – vallotta akkor a sztár.

2007-es várandóssága alatt sikerült újra egészséges külalakot öltenie:  majd’ 13 kilót hízott gyermekével a méhében, és akkoriban büszkén hangoztatta, hogy imád kövér lenni. Úgy tűnik, ez az imádat nem tartott sokáig, és ahogy az lenni szokott, gyorsan át is esett a ló túlsó oldalára – már ami a fogyókúrát illeti.

Hogy mi lehet az oka a drasztikus súlyvesztésnek, csak találgatni lehet – talán a hamarosan egyéves kisfia szívja el az energiáit, esetleg megint nem jut ideje odafigyelni a táplálkozására.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Mindenesetre nemcsak kerekded idomainak rajongóit veszíti el hamarosan, hanem félő, hogyí egészségét is veszélyezteti a kifutókról immáron visszavonult egykori szupermodell.

Ezt is szeretjük