Lesifotósok buktatták le! Megcsalta férje a népszerű színésznőt
Íme, a képek!
Fotók bizonyítják, hogy Tim Burton megcsalta Helena Bonham Cartert.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lesifotósok kapták le Tim Burtont, ahogy egy ismeretlen szőkeséggel csókolózott egy fa árnyékában Londonban.

A nyomasztó hangulatú filmek nagymestere immáron 12 éve él együtt Helena Bonham Carterrel, akitől két gyermeke is van.

Furcsa pár

Bár azt nyilatkozták, túl lusták ahhoz, hogy összeházasodjanak, mégis mindenkinek férjként és feleségként mutatkoznak be.

A nem éppen ízléses megjelenéséről híres színésznő és rendező párja nem a megszokott módon élnek. Ugyanis két szomszédos házban laknak, melyeket folyosó köt össze, de kapcsolatuk saját bevallásuk szerint rettentően szoros - csupán mindkettőjüknek szüksége van a személyes térre.

Ezt tovább bonyolították a közelmúltban azzal, hogy megvettek még egy házat, amibe átköltöztették a gyerekeket és a dadát.

A párt ez év márciusában látták utoljára együtt nyilvános eseményen, akkor azonban úgy tűnt, tökéletes közöttük az összhang. A Harry Potter-filmek sztárja legutóbbi interjújában azt mondta, szinte el sem tudja hinni, mennyire szerencsés.

Egy szőkeséggel csókolózott

- Ez tényleg varázslatos. Gyönyörű az életem, és nagyon jól érezzük magunkat. Tim számomra a tökéletes választás, szerencsés vagyok, hogy rátaláltam. Teljesen kiegészítjük egymást, egymásra vagyunk hangolódva, minden rezdülését ismerem. Dinamikus, vicces. Egymás lelki társai vagyunk - mondta.

A most megjelent képek azonban nem ezt támasztják alá, hiszen az Ollókezű Edward 55 éves rendezője egy szőkeséggel ment moziba, majd a film után szenvedélyesen csókolóztak, és egy autóval távoztak.

A Daily Mail megpróbálta megkérdezni a 47 éves színésznőt a képekről, ám ő nem volt hajlandó nyilatkozni az ügyben.

Ezt is szeretjük