Ő sem kivétel! Csúf öregasszony smink nélkül Helen Hunt
A sztárok is csak emberek: smink nélkül ráncosak, és sokkal öregebbnek néznek ki - íme egy leleplező példa!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sztárok is csak hétköznapi emberek, ezt jól bizonyítják azok a leleplező fotók, amikor a csinos hírességeket smink nélkül sikerül a paparazzóknak lekapnia.

A ráncos átlagember - legalább tíz évvel idősebbnek néz ki

Átlagos öltözetben és átlagos frizurával már ők sem ugyanazok az emberek, mint akik a magazinokról vagy a mozivászonról néznek vissza ránk.

Sokan hajlamosak elhinni a sztárok saját magukról sugárzott hamis képét, miszerint hibátlanok és tökéletesek.

Ám sohasem szabad azt elfelejteni, hogy az egész csak átverés, hiszen csomó pénzt költenek arra, hogy minél jobban nézzenek ki.

Pedig ők is ráncosak, az ő szemeik is karikásak, nekik is zsírosodik a hajuk, egyszóval ők is ugyanolyanok, mint az átlagemberek.

Díjesővel jutalmazták alakítását

Például ki gondolná, hogy ezen a képen Helen Hunt látható? Talán csak leugrott a boltba, hogy vegyen valamit, vesztére, ugyanis az egyik lesifotós azonnal kiszúrta. A képen pedig jól látszik, hogy ráncos, ráadásul legalább tíz évvel öregebbnek néz ki a koránál.

Mintha nem is ugyanaz a Helen Hunt volna, aki az egész világot elbűvölte a Lesz ez még így se című romantikus filmben. A csinos Hunt ezzel az alakításával történelmet írt, Helen Mirren és Liza Minelli után ő lett a harmadik színésznő, aki ugyanazon évben elnyerte az Oscart, az Emmyt és a Golden Globe-ot.

A 45 éves sztár a hetvenes évek óta színészkedik, és egy évig volt a színész Hank Azaria férje, akitől 2000-ben vált el, aztán rövid ideig randizott Kevin Spacey-vel.

Jelenlegi párjával, Mathhew Carnahannal 2001 óta van együtt, első gyermekének pedig 2004-ben adott életet.

Ezt is szeretjük