Ez aztán ciki! Élő adásban égett be a csinos híradós
Videóval
Helen Kapalos ciki helyzetbe került, amikor nem ment a súgógép és a papírjai sem voltak előtte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden híradós rémálma az, amit Helen Kapalos, ausztrál híradós élő adásban élt át.

Miután nem ment a súgógép és a papírjai sem voltak előtte, másfél percig kellett valahogy kibeszélnie a kínos csendet.

Élő adásban égett be

A csinos ausztrál műsorvezető a Today Tonight című hírműsorban éppen arról beszélt, hogy egy bizonyos témában a megkérdezett nézők szerint a miniszterelnök, Kevin Rudd áll az első helyen a szavazatok 57 százalékával - ezt a nézők is láthatták a képernyőn.  

Még folytatta volna az ehhez kötődő információk közlését, amikor leállt a súgógép, ő pedig észrevette, hogy nincsenek előtte a szükséges papírok.

- Most pedig lépjünk tovább... Nagyon érdekes dolgok történtek Canberrában - hebegte.

Azt azért hozzátette, hogy a szavazás állásáról az est folyamán természetesen folyamatosan tájékoztatják a nézőket.

- Most pedig térjünk át egy moszlimra, aki radikális úton halad... Bocsánat, erről is be fogunk számolni... De most azt láthatjuk, hogy mi történik Canberrában - Ausztrália fővárosa - a szerk. -... Most pedig a muszlim, aki azon van... Elnézést kérek - próbálta akadozva folytatni a híreket.

Kínos másfél perc

- Azoknak, akik most csatlakoztak adásunkhoz, íme, egy rövid összefoglaló - mondta következő megszólalásában magához térve.

A videót, melyben 90 másodpercen keresztül tart szegény híradós szakmai életének egyik legkínosabb helyzete, a Youtube-on az adást követően 993 ezren látták - olvasható a News.com.au oldalán.

Helen Kapalos is reagált a közösségi oldalán, és megköszönte a nézőknek, hogy a szerencsétlen eset ellenére sem kapcsoltak el.

Ezt is szeretjük