Íme, az első fotók a műnővé plasztikázott Heidi Montagról
Heidi Montag sorozatsztár olyan lett a tíz szépészeti beavatkozás után, mint önmaga műanyagból készült másolata.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk róla, hogy Heidi Montagon egyetlen nap leforgása alatt tíz szépészeti beavatkozást hajtottak végre a plasztikai sebészek. A The Hills című valóságshow 23 éves celebjének testén tulajdonképpen nem sok minden maradt érintetlen, ami friss fotóin bizony meg is látszik.

Érdemes összehasonlítani a két felvételt - a bal oldalin mindössze tizenkilenc éves volt, a jobb oldali pedig a közelmúltban készült a sztár titkos Los Angeles-i rejtekhelyén, amely pontos hollétét természetesen ismeri néhány lesifotós. Az átalakulás pedig, amin a reflektorfényfüggő celeb átesett, kiábrándító.

Műnő lett belőle

Heidi Montag ugyanis évekkel ezelőtt bájos és vonzó lány volt, akiből csak úgy sugárzott a természetes vonzerő. Ám mostanra egy élő viaszbábu lett belőle, aki merev arcával le sem tagadhatná a plasztikáztatást, amire pedig igazán semmi szüksége nem volt.

Barátnői különféle módon ítélték meg az új Heidit. Audrina Patridge - aki a mai napig tagadja, hogy kés alá feküdt - például azt mondta, szerinte tíz műtét egyetlen nap alatt kicsivel több a kelleténél, de az ő teste, azt csinál vele, amit akar.

Nem értik, miért tette

Jayde Nicole playmate megdöbbenésének adott hangot: először azt hitte, hogy ez az egész vicc, azóta pedig nem érti, hogy huszonhárom évesen miért kellett ilyen drasztikus döntést hoznia Heidinek, amikor amúgy is kellőképpen csinos volt.

Lo Bosworth – aki amúgy nem ellenzi a plasztikáztatást - pedig arra világított rá, hogy Montag rossz üzenetet küld plasztikai műtétje által rajongóinak, akik felnéznek rá:

- Remélem, ezek a lányok nem olvassák majd ezt a cikket, és nem gondolják azt, hogy ez normális. Valaki idézte Heidi nyilatkozatát, miszerint Hollywoodban minden híresség átesik ezeken a folyamatokon, de ez nem igaz. Nem akarom, hogy a fiatal lányok azt higgyék, ez a standard – osztotta meg kritikáját a People-lel Bosworth.
Ezt is szeretjük