Óriási terhespocakkal is elragadóan szép Heidi Klum
Hiába van a 9. hónapban a szépséges modell, bája sok sztárhölgyét elhomályosította az Emmy-n.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Heidi Klum minden kétséget kizáróan azt az elvet vallja, hogy a terhes nők igenis legyenek büszkék domborodó pocakjukra.


Legalábbis ezt látszik alátámasztani az, hogy a nemrég megrendezett Emmy-díjátadón a szépséges, és nem mellékesen nyolc és fél hónapos terhes modell.

Szebb volt, mint a karcsú sztárok

Olyan testhezálló ruhakölteményben tette tiszteletét, hogy egyesek már-már azon aggódtak: nehogy a végén kibújjon a kis pocaklakó a nagy izgalom hatására.

A 36 éves sztármami láthatóan nem akarta takargatni kosárlabda méretű pocakját - és milyen jól tette. A Georgia Chapman által tervezett fekete estélyi ugyanis tényleg remekül állt neki!

- A legjobb dolog a terhességben, hogy végre nem kell behúznom a hasam. Bevallom, óriási érzés! - lelkendezett félig tréfásan a modell, aki immáron négy éve Seal felesége.

Első gyereke még Flavio Briatorétól van

Klumot egyébként nem dekorációnak hívták meg a rangos tévés eseményre: a Project Runway című modell-tehetségkutató kapcsán a legjobb valóságshow-műsorvezetői díjra jelölték, ám azt végül elhappolta előle Jeff Probst, a Survivor házigazdája

Érdekesség, hogy a német származású kifutótündér az utóbbi időben ötször jelent meg a Los Angelesben megrendezett Emmy-n - és ebből háromszor várandósan! Ám állítja, hogy Leni, Henry és Johan után ez lesz az utolsó gyerkőce.

- Szerintem így éppen elegen leszünk. Már a három gyerek is sok, és hogy mi lesz néggyel? Az biztos, hogy rengeteg munkával jár.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ráadásul mivel tudjuk, hogy utána nem lesz több babánk, a nevét is kellő körültekintéssel kell kiválasztanunk - vallotta a sztármami.
Ezt is szeretjük