Heidi Klum falatnyi fehérneműt húzott: közel az 50-hez is bomba alakja van
Heidi Klum friss fotóját imádják a rajongók.

heidi klum cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Heidi Klum modellként sosem volt az a szégyenlős alkat, számtalan alkalommal megmutatta tökéletes alakját fehérneműkben, bikinikben, de volt, hogy teljesen pucéran állt a kamerák elé.

Közösségi oldalára most egy olyan fotót töltött fel, amelyen egy dögös fehérneműben látható.

Heidi Klum fehérneműben pózolt

Áthívta magához mesterfodrászát, Lorenzo Martint, hogy fesse be a haját. A férfi olyan világsztárok hajkoronájáról gondoskodott karrierje során, mint Jennifer Lopez, Sandra Bullock vagy éppen Nicole Kidman. Természetesen mind a ketten maszkot viseltek, és kizárólag a friss levegőn végezték a procedúrát. Valószínűleg jó meleg lehetett aznap a levegő, mivel a sztár csak fehérneműt és egy dögös neccharisnyát viselt.

A rajongók agyondicsérték Klum alakját: "olyan a tested, akár egy 25 évesé, fantasztikus nő vagy", "jézusom, te aztán elképesztő formában vagy, imádlak", "még mindig te vagy a legdögösebb a világon" - írták a kommentelők.

Június elsején ünnepli 47. születésnapját, ám bátran letagadhat éveket a korából. 19 éves kora óta a reflektorfényben él, emiatt az évek alatt kialakított magának egy jól bevált rutint, hogy formában tartsa magát.

A Woman's Health Magazine 2017-ben összegyűjtötte az összes nyilatkozatát, amiket az életmódjával kapcsolatban mondott. Minden reggelét egy egészséges smoothie-val kezdi, amit zöldségekből és gyümölcsökből készít. Ami a táplálkozást illeti, kétféle ételt nem fogyaszt általában, tésztát és kenyeret, csak ritka alkalmakkor jutalmazza meg magát például egy pizzával. A sportolás is az élete része, mindennap szán időt a testmozgásra.

Sabrina Salerno 50 fölött is álomalakkal rendelkezik

A '80-as évek népszerű énekesnője, Sabrina Salerno gyakran pózol bikiniben. Elképesztő formában van.

Ezt is szeretjük