Mégsem lesz esküvő! 4 év után váratlanul szakított az ismert sztárpár
Heather Locklear és Jack Wagner augusztusban jegyezték el egymást, de már nem állnak oltár elé.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Heather Locklear több mint négy éve tartó párkapcsolat után váratlanul szakított vőlegényével, Jack Wagnerrel, akivel mindössze három hónappal ezelőtt, augusztusban jegyezték el egymást, adta hírül a Daily Mail.

Szakításuk hírét időközben az 50 évesen is kifejezetten dögös amerikai színésznő szóvivője is megerősítette a US Weeklynek, a Melrose Place egykori sztárja pedig már az eljegyzési gyűrűt is lehúzta az ujjáról.

Régóta ismerik egymást

Heather Lockler ugyanis néhány nappal ezelőtt elkísérte 14 éves lányát, Avát az Alkonyat: Hajnalhasadás első részének ünnepélyes Los Angeles-i bemutatójára, ahol már nem volt az ujján gyűrű.

A csinos sorozatsztár és az 52 éves amerikai színész kapcsolata messzire nyúlik vissza, ugyanis még a kilencvenes években ismerkedtek meg a Melrose Place forgatásán - a sorozatban egy szerelmespárt alakítottak.

Kapcsolatuk csak 2007 áprilisában vett romantikus fordulatot, Heather Locklear elmondása szerint pedig lánya alig várta, hogy édesanyja harmadszor is férjhez menjen, ám erre már biztosan nem kerül sor.

"Azonnal látni akarta a gyűrűt"

- Ava olyan izgatott lett, amikor elmondtuk neki. Megölelte Jacket, gratulált nekünk, és azonnal látni akarta a gyűrűt. Olyan dolgokat akarok csinálni, amik boldoggá teszik. Most ez a legfontosabb - nyilatkozta a színésznő néhány hónapja.

Heather Locklear hét évig volt a Mötley Crüe dobosa, Tommy Lee felesége, 1994 decemberében pedig Bon Jovi gitárosa, Richie Sambora vezette oltár elé Párizsban, tőle született lánya, Ava.

Ezt is szeretjük