Csúnyán szétszabták Heather Locklear arcát - A Melrose Place bombázójára rá sem ismerni
Heather Locklear kimászott a gödörből, de a plasztikáztatást nem hagyta abba.

heather-locklear-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Heather Lockleart a kilencvenes évek első felében zárta a szívébe az egész világ, miután 1993-ban megkapta Amanda Woodward szerepét a Melrose Place című sorozatban, melyben 1999-ig szerepelt. Az ezredfordulót követő években több alkalommal is nehéz időszakokat kellett átélnie, hiszen egyrészt túlzásba vitte a plasztikáztatást, másrészt alaposan sikerült a rajongóira is ráijesztenie.

2008 márciusában azzal került a címlapokra, hogy állítólag öngyilkosságot kísérelt meg, a mentőket pedig egy ismeretlen férfi hívta Westlake Village-ben található otthonához, aki azt állította magáról a diszpécsernek, hogy ő a színésznő orvosa. 2008 szeptemberében Kaliforniában azért állították félre a rendőrök, mert szabálytalanul vezetett, és habár eljárást indítottak ellene, a vérvizsgálat sem alkoholt, sem pedig kábítószereket nem mutatott ki a szervezetében - de a szakértői vélemény szerint a depressziójára szedett nyugtatók és gyógyszerek okozhatták a közlekedési szabálytalanságokat.

heather-locklear-plasztika

A Melrose Place sztárjának friss fotója arról tanúskodik, hogy Heather Locklear, habár sokkal jobban van, a botoxoltatást továbbra sem hagyta abba.

Ezt is szeretjük