Fotók: megnőtt, amióta nem láttuk! Heath Ledger kislánya egyre jobban hasonlít apjára
Heath Ledger kislánya, Matilda már tízéves.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Heath Ledger mindössze 28 évesen, 2008 januárjában véletlen túladagolás következtében hunyt el, ma, április 4-én lenne 35 éves.

Bár a halála idején már nem élt együtt Michelle Williams színésznővel, de hároméves kislányukkal igyekezett tartani a kapcsolatot.

Azóta a kislány már tízéves kistinivé fejlődött, és külsőleg egyre jobban hasonlít édesapjára. Sőt, nem csak a vonásaiban, hanem a személyiségét tekintve is, ahogy azt napokban Heath Ledger édesapja elmesélte.

Nagyon hasonlítanak

- Van benne egy csomó a fiam modorosságából. Nagyon kíváncsi alkat és tele van energiával... kétéves kora óta nem alszik délutánonként, az apja is ilyen volt. Tényleg, olyan, mint egy kis energiabomba, és elképesztő kisugárzása van, pont, mint Heath-nek. Egyszóval csodálatos ezt látni - áradozott Kim Ledger a The Project című ausztrál talk show-ban.

Azt is elmondta, mennyire hálás a kislány édesanyjának, Michelle Williams-nek, aki életben tartja a fia emlékét, és bizonyára ennek köszönhető, hogy Matilda egyre többet kérdezősködik róla.

- Tele van kérdésekkel, mindig meg akar tudni valamit az apjáról. És azt hiszem, ez fokozódik majd, aohgy idősebb lesz, de ennek mi csak örülünk - árulta el a nagypapája, aki Skype-on tartja a kapcsolatot az Egyesült Államokban élő unokájával, de reméli, ha Matilda elég nagy lesz, akkor ellátogat majd édesapja szülőhelyére, Ausztráliába.

Kim Ledger egyébként létrehozott egy nonprofit szervezetet ScriptWise néven, mely a receptre kapható gyógyszerek veszélyeire hívja fel a figyelmet - Heath Ledgernek is az ilyen orvosságok végzetes kombinációja okozta a halálát.

Sztárok, akik forgatás közben hunytak el

Nézd meg, kik azok a színészek, akik már nem érték meg filmjük bemutatóját!

Ezt is szeretjük