Fotók: túl szűk ruhát húzott a színésznő a gálára! Szét is repedt rajta
Nézd meg!
Hayley Atwell ruhája megadta magát a pózolás közben.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A február 8-i, vasárnapi BAFTA-gálán rengeteg híresség tiszteletét tette a londoni Királyi Operaházban.

Volt, aki a különféle kategóriák jelöltjeként érkezett a díjátadóra, míg mások a díjazottak felkonferálását kapták feladatul.

Utóbbiak közé tartozott Hayley Atwell angol színésznő is, aki a nemes feladatra egy igencsak testhezálló alkalmi ruhát választott. A sötétkék, átlátszó betétekkel megbolondított öltözék csodásan feszült a 32 éves sztár idomain - egy kissé túlságosan is.

A vékony anyag ugyanis nem bírta sokáig, és az oldalvarrásnál szabályosan szétrepedt, miközben az Amerika kapitány filmek bombázója a vörös szőnyegen pózolt.

Mit volt mit tenni, ilyen szakadt ruhában ment aztán a színpadra a színésznő, hogy kollégájával, Matthew Goode-dal felkonferálják a legjobb animációs film kategória győztesét, amely a Lego kaland lett.

A színpadon Matthew Goode színésszel

Hayley Atwell egyébként eléggé elfoglalt mostanában: az utóbbi hónapokban egy új sorozat epizódjait forgatták, az Agent Carterben ő játssza a főszereplő ügynöknő, Peggy Carter szerepét - ez ugyanaz a karakter, amelyet az Amerika kapitány mozikban is megszemélyesített.

- A karakterem nem pusztán egy szexi nő, akinek fegyvere is van, hanem ennél sokkal több. Konok, önfejű, határozott és távolságtartó, és mindezek a hibái teszik számomra megfoghatóbbá és olyasvalakivé, akivel jobban tudok azonosulni - mesélte a szerepéről, hozzátéve, hogy ő valójában teljesen másfajta ember, ám amikor elhangzik, hogy Felvétel!, akkor átlényegül Peggyvé.

Képeken a Bafta legszebbjei

Nézd meg, ki mit viselt a vasárnapi díjátadón!

Ezt is szeretjük