Élő műsorban alsóneműt villantott Hayden Panettiere
A 19 éves sorozatsztár egy váratlan pillanatban nyakig felrántotta a szoknyáját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hayden Panettiere nyelvtörő nevét valószínűleg megtanulták már azok, akik lelkesen követik a Hősök epizódjait.


A 19 éves szőkeség egy különleges tulajdonságokkal rendelkező pompomlányt alakít, aki képes meggyógyítani önmagát, bármilyen sérülést is szenved.

Az akciódús sorozat immáron harmadik évada nagy sikernek örvend az Egyesült Államokban, hiszen a készítők folyamatosan gondoskodnak arról, hogy új, érdekesebbnél érdekesebb karakterekkel bővítsék a repertoárt.

Bár a való életben regenerálódni természetesen nem tud, humorérzéke viszont kétségkívül van – erről mindenki meggyőződhetett, aki nyomon követte az Ellen show legutóbbi adását.

Kicsi korától a showbizniszben

Az ifjú színésznő ugyanis, éppen hogy elhelyezkedett a meghívott vendégeknek fenntartott fotelben, odafordult a műsorvezetőhöz, és azt mondta, van rajta valami, amit tőle kapott.

Majd lassan felhúzta miniszoknyáját, mely alól rögtön elővillant az alsóneműje. Persze aki pikáns képekre számított, annak csalódnia kellett. Panettiere-n nem tanga, még csak nem is normális női bugyi feszült, hanem egy túlméretezett, szürke boxeralsó, melyen ráadásképp ott díszelgett Ellen neve. A nézők, az első döbbenetből felocsúdva hangos nevetésben törtek ki, és a beszélgetés ebben a jó hangulatban folytatódott tovább.

A komoly témák után a show háziasszonya visszakanyarodott a Hősökhöz, és kissé szemtelen módon azt kezdte firtatni, melyik sorozatbéli kollégájával jön ki legjobban. Ismeretes, hogy a szöszi sztár már egy ideje a Peter Petrellit alakító Milo Ventimiglia kedvese, de mindketten elég szűkszavúak, ha a kapcsolatukról esik szó.

Most sem volt másképp, Panettiere kapásból egy másik színészt emelt ki, és amikor Ellen rákérdezett, esetleg mi a helyzet Milóval, akkor a színésznő ártatlanul visszavágott: - Hm, várjunk csak, ő kit is alakít?

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ellen nem is piszkálódott tovább, bár azért azt búcsúzáskor megjegyezte, bizony elég hosszú vezetéknevük lesz, ha esetleg egyszer a házasság mellett döntenek.
Ezt is szeretjük