Narancsbőrtől csúf a 20 éves Hayden Panettiere combja
Hayden Panettiere-nek nem sikerült megszabadulnia a narancsbőrtől, ez azonban nem igazán zavarja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hayden Panettiere-t a közelmúltban kapták lencsevégre, miközben izgatott rajongóinak osztott dedikációkat. A húszéves amerikai színésznő szokásához híven kényelmes és laza öltözetben jelent meg a nyilvánosság előtt. 

Zöld flanelingjével még semmi probléma nem akadt, de a falatnyi fehér rövidnadrág már korántsem volt ilyen jó választás. A Hősök világhírű sztárját azonnal körbevették a paparazzik, akik megállás nélkül kattogtatták fényképezőgépeiket. 

Ennek, illetve az aprócska ruhadarabnak köszönhető, hogy láthatóvá vált Panettiere enyhén narancsbőrös combja, amivel sikerült alaposan meglepnie a közvéleményt.

Természetesen önmagában nem olyan meglepő a tény, hogy valakinek narancsbőr csúfítja a fenekét vagy a lábát, ám a rajongók könnyen bedőlnek annak a hamis látszatnak, amit az álomgyár sugároz hírességeiről.

Hiszen még a legismertebb és legsikeresebb színésznőknek is szembe kell nézniük ezzel a problémával, ugyanúgy, mint bárki másnak.

Nem mindig szereti a testét

Hayden pedig már évek óta küzd ezzel a szépséghibával, mégsem tartozik a képmutató celebek közé. Ő ugyanis sosem rejtette véka alá, ha bármi gondja támadt a testével.

A Mizz magazinnak adott interjújában például kendőzetlenül beszélt arról, hogy gyakran szenved testképe miatt, és a hajával sem elégedett:

- Nemegyszer előfordul, hogy utálom a testemet, és a hajam is idegesít. Millió dolgot tudnék mutatni magamon, amiket nem szeretek, és amiket szívesen megváltoztatnék. 

De ahogy telik az idő, egyre inkább képes vagyok tudomásul venni, hogy ezt a testet kaptam, ezzel kell együtt élnem, és meg kell tanulnom szeretni. Ha pedig szereted a tested, ő is viszontszeret majd téged – osztotta meg nézőpontját a nyilvánossággal az ifjú sorozatsztár.
Ezt is szeretjük