Nem szégyenlősködött! Anyaszült pucéran pózolt Megan Hauserman
A dögös Megan Hauserman minden bájába betekintést enged pajzán fotósorozatában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Figyelem, figyelem, kérjük, jelentkezzen, aki a Megan Hauserman nevet ismeri! No jó, elismerjük, valószínűleg nem sokan tennék fel kezüket erre a felszólításra, még jutalom ellenében sem.


Merthogy nyilvánvaló, az emberek, azon belül is a férfiak elsősorban nem a szépség nevét, sokkal inkább testének vonalait őrzik emlékezetükben.

A 24 éves floridai hölgy újabb élő példa arra, hányféle kitörési lehetősége is lehet egy csekély értelemmel, ámde jó alakkal és hatalmas ambícióval megáldott leányzónak. Különösen, ha az Amerikában közkedvelt szőke tincsekkel áldotta meg a sors – vagy a fodrásza.

Ez a reality nem a valóság

Ugye itt vannak a különféle valóságshowk, amik csak úgy vonzzák magukba a feltűnési viszketegségben szenvedőket.

Lehet az ismerkedős, bevállalós vagy túlélős, vagy egész egyszerűen csak semmittevős, a producerek biztosak lehetnek abban, ha bármiféle, kamerák által követett tévéműsorban kínálnak szereplési lehetőséget, számtalan jelentkező közül választhatják ki azokat, akiknek biztosítani fogják a tizenöt perc hírnevet.

Más kérdés persze, hogy a megszerzett kétes népszerűséggel mihez kezdenek majd – ha csak kis hazánk háza táján nézünk körbe, akkor is elgondolkodtató, hogy nem igazán sikerült a nagy kitörés egyik valóságshow-bohócnak sem.

Hauserman kisasszony is megfordult már számos hasonló műsorban, utoljára a beszédes című I Love Money, vagyis Imádom a pénzt című showban próbált némi kápéhoz jutni, állítása szerint azért, hogy segítse a szellemi fogyatékos kutyákat.

Amikor pedig éppen nem a tévében játssza az eszét, akkor akár pucér fotózást is bevállal a Playboy számára, valamint benne lesz a Legszexisebb valóságshow-szereplők 2009-es naptárában is. Hát, ez itt kérem már a 21. század!

Ezt is szeretjük