21 évvel ifjabb nőt vesz el Diana egykori szeretője
Dr. Hasnat Khan, akit Diana egykoron Mr. Wonderfulnak becézgetett, végre rátalált a szerelemre kolléganője oldalán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legfrissebb hírek szerint végre rátalált a boldogság dr. Hasnat Khanra 21 évvel fiatalabb kolléganője, a 28 éves Alexandra Panagoulas oldalán, akivel hamarosan össze is házasodnak.

Ismeretes, hogy dr. Khan két évig volt Diana szeretője, majd - áthidalhatatlan kulturális különbségekre hivatkozva - a férfi 1997-ben, néhány hónappal a végzetes autóbaleset előtt szakított vele. Akkoriban Diana közeli ismerőse azt nyilatkozta, a hercegnő nagyon szerelmes volt az orvosba, és hozzá is akart menni.

Két év után szakítottak

Valószínűleg Mr. Csodálatos - azaz Mr. Wonderful, ahogy Diana naplójában emlegette kedvesét - is mély érzelmekkel viseltetett iránta, ezért is igyekezett kimaradni a hercegnő halála utáni cirkuszból. Bár ritkán mutatkozott a nyilvánosság előtt, annyi kiderült, 2006-ban érdekházasságot kötött hazájában, Pakisztánban, de szerelem nélkül másfél évig bírta választottjával.

Rálelt az igazira

Most azonban, úgy tűnik, a 49 éves szívgyógyász megtalálta tökéletes társát a fiatal Alexandra Panagoulasban. Először két héttel ezelőtt jelentek meg együtt a Chain of Hope jótékonysági rendezvényen, azóta pedig, legalábbis a hölgy édesanyja szerint, az esküvő is szóba került.

- Azt nem tudom, hogy Athénban vagy Londonban kelnek-e egybe, de azt igen, hogy mint minden anya, én is boldognak szeretnék látni a lányomat. Alexandra szeretetre méltó lány, és szerintem Hasnat neki való férfi.

A görög származású Alexandra Panagoulas Svédországban született, és csak 13 éves korában költözött vissza szüleivel Görögországba. Apjának több étterme is volt a svédeknél, ma pedig sikeres fakereskedő. 2002-ben a családot szörnyű tragédia érte: a lány bátyja, Dimitri is azon 202 ember között volt, akik életüket vesztették egy, az iszlám milicisták által végrehajtott bombatámadásban, Bali szigetén.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Dr. Khant egyébként nem nagyon lehetett szóra bírni Dianát illetően, ám tavaly a Mail on Sunday kérdésére felettébb diplomatikusan úgy felelt, szerinte a hercegnő rendkívül közvetlen ember volt, aki sok nagyszerű tulajdonsággal rendelkezett, ugyanakkor tagadhatatlanul akadt néhány magánéleti gondja is.
Ezt is szeretjük