Visszavonul a szexuális zaklatással vádolt filmes - Terapeuták segítségét kérte
Harvey Weinsten szakemberek segítségével igyekszik legyőzni a démonait.

harvey-weinstein-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2017. október 5-én jelent meg a New York Timesban az a terjedelmes leleplező cikk, amelyben azzal vádolják Harvey Weinsteint, hogy évtizedeken át szexuálisan zaklatta a fiatal színésznőket és más munkatársait. A 65 éves producer ellen többek között Ashley Judd színésznő is felszólalt, aki elmondta, hogy 20 évvel ezelőtt a producer arra kérte őt, hogy masszírozza meg, és nézze végig, ahogy zuhanyzik.

Az Oscar-díjas producerrel kapcsolatban már korábban is felmerültek molesztálással kapcsolatos vádak, ám nyolc alkalommal peren kívül sikerült megegyeznie az érintett felekkel. Harvey Weinstein hosszú éveken át tagadta, hogy bármi ilyesmit elkövetett volna, ám ma egy sajtóközleményben ismerte el bűnösségét, és bocsánatot kért tetteiért.

harvey-weinstein-1

- A hatvanas-hetvenes években, amikor felnőttem, még mások voltak a viselkedési szabályok a munkahelyeken. Akkoriban ilyen volt a világ, más volt a kulturális közeg. Azóta megtanultam, hogy ilyen viselkedésre nincs bocsánat, sem a munkahelyen, sem azon kívül. Senki számára. Tisztában vagyok azzal, hogy mennyi fájdalmat okoztam a kollégáimnak a múltban, és bocsánatot kérek érte - üzente Harvey Weinstein.

A közleményből az is kiderül, hogy a világhírű producer szeretné legyőzni a démonait, amelyekkel évek óta küzd, ezért visszavonul egy időre, hogy terapeuták segítségével váljon jobb emberré. Hozzátette még, hogy minden nőt nagyon tisztel, és mélységen megbánta, amit elkövetett ellenük, a közeljövőben pedig beindítja azt az évek óta szervezett alapítványt, amellyel a női rendezőket támogatja majd.

Ezt is szeretjük