A királynő nem fog örülni, ha meglátja ezeket a képeket!
Harry herceg olyat mutatott, amit nem szokás
Harry megint elvetette a sulykot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg meglátogatta a York hercegről elnevezett királyi katonai iskola diákjait. A királyi testőrség egyenruhájában érkezett, azonban egy ponton súlyosan vétett az etikett ellen: szakállt viselt, ami egyáltalán nem engedélyezett a katonák számára.

Harryt barátja, Simon Daglish hívta meg az intézménybe, akivel részt vett a Walking With the Wounded által szervezett jótékonysági túrán a Déli-sarkon. Simon Daglish arra kérte Harryt, hogy segítsen minél több fiatalt meggyőzni arról, hogy álljon be a hadseregbe.

Bármilyen nemes célt is szolgált az ifjú herceg, Erzsébet királynő megint nem lesz boldog, hogy unokája a szakállviseléssel áthágta a katonák számára előírt szabályzatot. Képes összeállításunkban megnézheted Harry herceget egyenruhájában és méltatlankodást kiváltó szakállával!

Szívszorító képek Diana családi albumából

Mióta csak megszülettek, Diana hercegnő szerelmesen imádta két fiát, Vilmost és Harryt, mindig igyekezett annyi időt tölteni velük, amennyit csak tudott, egészen halála napjáig. Képes összeállításunkban megnézheted fiaival közös, megható képeit a fotóalbumából. Kattintsd végig a galériát!

Ezt is szeretjük