Ez ne hagyd ki! Póló nélkül szexi csak igazán a 26 éves Harry herceg
Harry hercegtől komoly viselkedést vár el az udvar, de a strandon ő is fesztelenül süttetheti a hasát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy azt a fél világ tudja, Vilmos herceg neve idén április 29-én lekerült a jóképű brit agglegények listájáról, ám még nincs minden veszve azok számára, akik mindenáron be szeretnének kerülni a brit királyi famíliába.

A kisebbik herceg, Harry ugyanis még facér, annak ellenée, hogy már lassan hét éve játszik macska-egér játékot barátnőjével, Chelsy Davyvel.

Nem gondolja komolyan barátnőjével?

Úgy tűnik azonban, a heves vérmérsékletéről és féktelen bulijairól elhíresült szőke ciklonnal nem feltétlen komolyan a szándékai - legalábbis ezt rebesgetik a királyi udvarban.

Bizonyára az sem véletlen, hogy egyre többet pletykálnak a közte és az újdonsült hercegnő bombázó húga, Pippa Middleton között bimbózó románcról.

Persze, könnyen lehet, hogy az egész csak kitaláció, az viszont tény, hogy Harry herceg mindenképpen jó party.

Meglátszik rajta a sport

Eltekintve származásától, valószínűleg, ha a strandon futnánk össze vele, akkor is megakadna rajta a szemünk, hiszen a 26 éves herceg póló nélkül is igencsak tetszetős.

Kidolgozott felsőtestét elnézve nem bízza a véletlenre az edzőterembe járást, amellett, hogy rendszeresen vízilabdázik és rugbyzik.

A lesifotósok a mauritiusi nyaraláson is résen voltak, így leshette meg ország-világ a jóképű Harryt herceg félmeztelen fürdőzését.

Ezt is szeretjük