Harry herceg élete képekben
Ismerd meg Vilmos öccsét, az egyre jóképűbb Harry herceget.

Dia

 	Vilmos egyetlen öccse 	Harry a walesi herceg kisebbik fia, így az Egyesült Királyság trónöröklési rendjében a harmadik helyet foglalja el bátyja után. 	Kapcsolódó cikk: 	Harry herceg máris lecsapott rá? Pippa Middleton túlragyogta a menyasszonyt »

Vilmos egyetlen öccse

Harry a walesi herceg kisebbik fia, így az Egyesült Királyság trónöröklési rendjében a harmadik helyet foglalja el bátyja után.

Kapcsolódó cikk:
Harry herceg máris lecsapott rá? Pippa Middleton túlragyogta a menyasszonyt »

Dia

 	Apjára hasonlít 	Harry vöröses hajával és szeplőivel inkább az apjára ütött, de édesanyjához is szoros kapcsolat fűzte. Mindössze 13 éves volt, mikor Diana hercegnő a balesetben életet vesztette. 	Kapcsolódó képgaléria: 	Diana hercegnő élete képekben »

Apjára hasonlít

Harry vöröses hajával és szeplőivel inkább az apjára ütött, de édesanyjához is szoros kapcsolat fűzte. Mindössze 13 éves volt, mikor Diana hercegnő a balesetben életet vesztette.

Kapcsolódó képgaléria:
Diana hercegnő élete képekben »

Dia

 	Szereti a partikat 	Harry a család fekete báránya, nagyanyja, az uralkodó II. Erzsébet már nem is jár el unokája rendezvényeire, úgy érzi, nem neki való Harry bulizós stílusa és csipkelődő humora.

Szereti a partikat

Harry a család fekete báránya, nagyanyja, az uralkodó II. Erzsébet már nem is jár el unokája rendezvényeire, úgy érzi, nem neki való Harry bulizós stílusa és csipkelődő humora.

Dia

 	Sztárként rajonganak érte 	A két fivér, Vilmos és Harry nagyon közel kerültek egymáshoz a tragédia és a médiacirkusz után, folyton viccelődnek és ugratják egymást, és azt sem bánják, ha olyan sztárokkal fotózzák őket, mint David Beckham. 	Kapcsolódó cikk: 	Előkerült fotó! Vilmos és Harry herceg, ahogy még senki sem látta őket »

Sztárként rajonganak érte

A két fivér, Vilmos és Harry nagyon közel kerültek egymáshoz a tragédia és a médiacirkusz után, folyton viccelődnek és ugratják egymást, és azt sem bánják, ha olyan sztárokkal fotózzák őket, mint David Beckham.

Kapcsolódó cikk:
Előkerült fotó! Vilmos és Harry herceg, ahogy még senki sem látta őket »

Dia

 	Nagy állatbarát 	A kisherceg nagy állatbarát, bátyjával rendszeresen végeznek önkéntes társadalmi munkát. A fizikai munkától se ódzkodik, nem egyszer vidéki farmokon dolgozott.

Nagy állatbarát

A kisherceg nagy állatbarát, bátyjával rendszeresen végeznek önkéntes társadalmi munkát. A fizikai munkától se ódzkodik, nem egyszer vidéki farmokon dolgozott.

Dia


            	Részeg tivornyák
            	A kötelességtudó katona mellett Harrynek van egy másik, lazább és féktelenebb énje. Hírhedt partiarc, aki minden londoni elit klubot ismer, sokszor hajnalig kimarad.

Részeg tivornyák

A kötelességtudó katona mellett Harrynek van egy másik, lazább és féktelenebb énje. Hírhedt partiarc, aki minden londoni elit klubot ismer, sokszor hajnalig kimarad.

Dia

 	Sporttal edzi testét 	Harry már etoni diákként is kiemelkedő volt a különféle sportokban, kedvence a lovaspóló és a rugby. 	Kapcsolódó cikk: 	Ez ne hagyd ki! Póló nélkül szexi csak igazán a 26 éves Harry herceg »

Sporttal edzi testét

Harry már etoni diákként is kiemelkedő volt a különféle sportokban, kedvence a lovaspóló és a rugby.

Kapcsolódó cikk:
Ez ne hagyd ki! Póló nélkül szexi csak igazán a 26 éves Harry herceg »

Dia

 	Lovaspólóban is jártas 	Angliában a lovaspóló és a lovaglás a legnépszerűbb sportok közé tartoznak, Harry maga is remek lovas, ráadásul csodásan mutat a nyeregben.

Lovaspólóban is jártas

Angliában a lovaspóló és a lovaglás a legnépszerűbb sportok közé tartoznak, Harry maga is remek lovas, ráadásul csodásan mutat a nyeregben.

Dia

 	Egyre szexibb pasi 	A Dirty Harry - vagyis Piszkos Harry - becenevet a sajtó ragasztotta rá, hiszen jóképű és jól nevelt bátyjával ellentétben több botrány, átmulatott éjszaka és féktelen bulizás is van a rovásán.

Egyre szexibb pasi

A Dirty Harry - vagyis Piszkos Harry - becenevet a sajtó ragasztotta rá, hiszen jóképű és jól nevelt bátyjával ellentétben több botrány, átmulatott éjszaka és féktelen bulizás is van a rovásán.

Dia

 	Se vele, se nélküle 	A vadóc herceg szerelmi életét nagy érdeklődés kíséri, főleg mióta 2011 júniusában végleg szakított a zimbabwei milliomos csemetével, Chelsy Davy-vel. 	Kapcsolódó cikk: 	Nem csoda, ha Pippával flörtölt! Harry herceg barátnője igazán közönséges »

Se vele, se nélküle

A vadóc herceg szerelmi életét nagy érdeklődés kíséri, főleg mióta 2011 júniusában végleg szakított a zimbabwei milliomos csemetével, Chelsy Davy-vel.

Kapcsolódó cikk:
Nem csoda, ha Pippával flörtölt! Harry herceg barátnője igazán közönséges »

Dia

 	Pilótának képezték ki 	A jóképű herceg talán egyenruhában mutat a legjobban. Harry komoly katonai kiképzést csinált végig, hivatalosan helikopterpilóta, az Army Air Corps kötelékének tagja.

Pilótának képezték ki

A jóképű herceg talán egyenruhában mutat a legjobban. Harry komoly katonai kiképzést csinált végig, hivatalosan helikopterpilóta, az Army Air Corps kötelékének tagja.

Dia


            	Vilmos esküvőjén
            	Bátyja 2011. áprilisi esküvőjén sem tagadta meg magát: Harry bőszen flörtölt a menyasszony húgával, a bájos Pippa Middletonnal.
            	Kapcsolódó cikk:
            	Mit szól ehhez a barátnője? Harry herceg kikezdett Pippa Middletonnal »

Vilmos esküvőjén

Bátyja 2011. áprilisi esküvőjén sem tagadta meg magát: Harry bőszen flörtölt a menyasszony húgával, a bájos Pippa Middletonnal.

Kapcsolódó cikk:
Mit szól ehhez a barátnője? Harry herceg kikezdett Pippa Middletonnal »

Ezt is szeretjük
Fotó: