Harry és Meghan titkos nyaralása - Világhírű színész luxusvillájában vakációztak
Harry és Meghan George Clooney-éknál nyaralt.

harry-herceg-meghan-hercegné-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné elhatározták, hogy szükségük van egy kis kikapcsolódásra, ezért titokban elutaztak a mesés Olaszországba. Meg sem álltak a Comói-tóig, ahol George és Amal Clooney fogadta őket gyönyörű luxusvillájukban.

A helyi rendőrséget is bevetették

Az olasz sajtó tudomása szerint három éjszakát töltött az ifjú pár a Clooney-rezidenciában, egy magángéppel érkeztek az országba. Míg Harry és a világhírű színész kosárlabdáztak más barátaikkal, Meghan eljátszott Amal és George ikreivel. Mivel a királyi család tagjai napokig Olaszországban ejtőztek, a helyi rendőrséget is bevetették, így nem csak a királyi család biztonságáért felelős testőrök óvták a házaspárt.

george-clooney-lake-como

A helyi sajtó értesülése szerint a pár az egész időt a villában töltötte. Nem véletlen, hogy Harry és Meghan miért pont Clooney-ék nyaralóját választották, ugyanis köztudott, hogy a népszerű színész jó kapcsolatot ápol Harry herceggel, a sok jótékonysági munka által váltak barátokká. Természetesen Meghan és Harry lakodalmán a Clooney-házaspár is részt vett.

Ezt is szeretjük