Itt a vége, Harry és Meghan váratlan döntést hoztak: bennfentes árulta el, mire nem vállalkoznak többé

Harry herceg és Meghan hercegné is úgy gondolja, már nincs többé mit mondaniuk.

GettyImages-943178250

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Már több mint három év telt el azóta, hogy Harry herceg és Meghan hercegné hátrahagyták a királyi családot, és új életet kezdtek az Amerikai Egyesült Államokban.

Ez idő alatt többször beszéltek a kilépésük okáról, a királyi családról és arról, milyen az új életük Montecitóban. A 2021-es Oprah-interjú volt az első nagy interjújuk, ami óriási botrányt okozott, nagy visszhangja volt a 2022 decemberében megjelent dokumentumsorozatuknak, ami elérhető a mai napig a Netflixen, de Harry herceg Tartalék című könyve is okozott még meglepetéseket. 

Harry herceg és Meghan hercegné nem nyilatkoznak többé a királyi családról

Több kijelentésükkel vérig sértették a királyi családot, például amikor rasszizmussal vádolták meg az egyik családtagot, melynek tényét később Harry herceg tagadta, de állítottak olyat is, hogy Károly és Vilmos is csapdában élnek, illetve Kamilla királyné valójában a gonosz harmadik volt, és előre kitervelte, hogy beházasodjon a családjukba és megszerezze a koronát. Meghan hercegné elárulta, hogy valójában Katalin hercegné ríkatta meg őt, nem fordítva, ahogy azt a brit újságírók állították.

GettyImages-1409526842
Fotó: John Lamparski / Getty Images Hungary

Egy házaspárhoz közel álló bennfentes elárulta, hogy Harry és Meghan arra a döntésre jutottak, többet nem nyilatkoznak a királyi családról, és ha a Netflixnek gyártanak is bármilyen produkciót a jövőben, mindenképp a háttérben maradnak, írta meg a Daily Mail.

Ezzel egy óriási korszak zárul le, hiszen a 2021-es Oprah-interjútól kezdődő két évük arról szólt, hogy az új életükről és a királyi családról nyilatkoztak. Különösen Harry herceg, Meghan ritkábban állt kamerák elé.

- Ez a periódus lezárult az életükben, már nincs több mondanivalójuk - mondta a forrás.

A házaspárt sok kritika érte kijelentéseik miatt, sőt, még a South Park készítői is gúnyt űztek belőlük, hiszen 2020-ban még arra hivatkoztak, elegük van a sok szereplésből, abból, hogy az életük minden mozzanatáról beszámolnak, és a magánéletüket nem tartják tiszteletben. Ennek ellenére a kilépés után mégis végighaknizták az egész médiát.

Diana volt inasa szerint ezért garantált, hogy egy napon Harryék elválnak

Paul Burrell nem jósol fényes jövőt Harrynek és Meghannak.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük