Harry és Meghan is karanténban vannak - Szigorú szabályokat kell betartaniuk az alkalmazottaknak
Meghan hercegné és Harry herceg így éli meg a koronavírus-járványt.

harry és meghan cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte alig akad olyan ember ezen a bolygón, akinek az életét ne nehezítené meg a most tomboló világjárvány, a koronavírus. Több híresség elkapta már a betegséget, viszont nemcsak ők vonultak karanténba, hanem olyan ismert emberek is, akik nem kapták el a vírust.

 Az önkéntes karanténnal szeretnék megállítani a járvány terjedését, illetve otthonmaradásra buzdítják közösségi oldalaikon követőiket is, közéjük tartozik Lady Gaga, Taylor Swift, Sophie Turner, Arnold Schwarzenegger és még sokan mások. Harry herceg és Meghan hercegné is az otthonmaradás mellett döntöttek, írta meg a Daily Mail.

Meghan és Harry kanadai otthonukban tartózkodnak

Sussex hercege és hercegnéje Kanadában, a Vancouver szigetén található házukban vészelik át ezt a nehéz időszakot, mondta el a pár közeli barátja a brit napilapnak. Az egészségük érdekében muszáj volt szigorú szabályokat bevezetniük otthonukban, az alkalmazottaik csak védőkesztyűben dolgozhatnak, emellett még kevesebben mehetnek a közelükbe.

- Csak pár ember mehet Meghan, Harry és Archie közelébe. A hercegné szeretné minimálisra csökkenteni annak esélyét, hogy megfertőződjenek - magyarázta a lapnak a bennfentes, hozzátette, a hercegné betartja azt a szabályt, hogy sosem érinti meg az arcát, illetve sokkal gyakrabban most kezet.

Meghan szerint jelen pillanatban a koronavírus az emberek mentális egészségére is negatív hatással van, emiatt ő és Harry is szeretnének segíteni. Egy olyan nonprofit online támogatási rendszeren dolgoznak jelenleg, ami a legtörékenyebb embereknek, például az újdonsült édesanyáknak szeretne segíteni ezekben a nehéz időkben.

A bennfentes szerint a hercegné próbál nyugodt temperamentummal hozzáállni a koronavírushoz, mert a pánikolásnak nincs értelme, azonban Harryről ez már nem mondható el. A herceg tehetetlennek érzi magát a karanténban, és leginkább a királynőt és édesapját félti, retteg attól, hogy valami bajuk lesz a járvány következtében.

- Harry állandó kapcsolatban van a királynővel és Károly herceggel is. Arra figyelmeztette őket, hogy most még inkább vigyázzanak magukra, és minden extra óvintézkedést tegyenek meg az egészségük érdekében - tette hozzá.

Meghan így képviselte utoljára a királyi családot

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szettekben képviselte utoljára Meghan hercegné a királyi családot.

Ezt is szeretjük