Kamilla előre kitervelt mindent: Harry herceg lerántotta a leplet mostohaanyjáról

Harry herceg Kamilla királynéról is szót ejtett új könyvében.

GettyImages-1230224988
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hiába figyelmeztették Harry herceget, hogy ne tüntesse fel negatív színben Kamilla királynét új könyvében, amely a Tartalék nevet kapta, ennek a kérésnek nem tudott teljesen eleget tenni.

Miután Károly hivatalosan is bemutatta választottját a két hercegnek, Kamilla hamar és tudatosan elkezdte tervezni, hogyan kedvelteti meg magát az emberekkel, hogy ennek eredményeképpen megházasodhasson, majd egy nap királyné lehessen belőle, írta meg a memoárból a Daily Mail.

Harry herceg Kamilla királynéról is elárult részleteket

- Nem sokkal később a privát találkozóink után elkezdte kidolgozni a hosszú távú stratégiáját, egy kampányt, amelynek a házasság és idővel a korona megszerzése volt a célja (feltehetőleg apánk áldásával) - fogalmazta Harry.

GettyImages-115370222
Fotó: Anwar Hussein Collection/ROTA / Getty Images Hungary

- Olyan hírek kezdtek megjelenni az újságokban, amelyek az ő és Willy beszélgetéseit tartalmazták, ezek sok apró részletet tartalmaztak, amik természetesen nem a bátyámtól származtak - utalva rá, hogy Kamilla sokszor szivárogtatott a sajtónak azért, hogy az emberek elfogadják őt, hiszen ha a hercegek is szimpatizálnak vele, akkor biztosan tökéletes választás lenne Károly mellé feleségnek.

A valóságban a testvérek eleinte nem rajongtak az esküvő ötletéért, le akarták beszélni az apjukat arról, hogy elvegye Kamillát. Attól féltek, hogy ő válna a gonosz mostohává, csakúgy mint a mesékben. Károly ennek ellenére a saját feje után ment, a fiúk végül áldásukat adták a frigyre.

- Rájöttünk, hogy végre együtt lehet azzal a nővel, akit szeret, a nővel, akibe mindig is szerelmes volt.

GettyImages-53224482
Fotó: Daniel Berehulak / Getty Images Hungary

Azt is leírta, hogy miután kiköltözött a Clarence Houseból (ott él Károly és Kamilla - a szerk.), apja felesége átalakította a szobáját. Harry hálója ma már Kamilla személyes gardróbszobájaként szolgál. A hercegnek ez a húzás nagyon rosszulesett.

- Próbáltam nem foglalkozni ezzel, de különösen az első alkalommal, amikor megláttam, mi történt, igenis mérges voltam - írta.

Már ilyen nagy Archie

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételeket tettek közzé Meghanék Archie-ról.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük