Harry herceg emiatt gyűlöli Kamillát: nem támogatja, hogy királyné legyen belőle
Harry herceg és Kamilla hercegné kapcsolata sosem volt túl fényes.

harry-és-kamilla-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Vilmos herceg számára nem volt könnyű a gyerekkoruk, nemcsak a szüleik kudarcba fulladt házassága ejtett sebet a lelkükön, hanem édesanyjuk, Diana hercegnő tragikus halála is nagyon megviselte őket. 

Az csak még inkább kellemetlenné teszi a helyzetet, hogy Károly herceg Kamillával csalta a szívek királynőjét a '80-as évek második felétől, 2005-ben pedig feleségül is vette szeretőjét. 

Harry herceg és Kamilla hercegné kapcsolata

Bár az elmúlt évek alatt Kamilla cornwalli hercegné megítélése pozitív irányba tolódott, népszerűségén csak még többet dobott, miután idén februárban Erzsébet királynő egy közleményben tudatta annak hírét, hogy menyéből egy napon hivatalosan is királyné lesz. Sokáig úgy volt, hogy ezt a címet nem kapja meg Diana hercegnőre való tekintettel, azonban amióta hivatalosan is képviseli a koronát, rengeteg dolgot letett az asztalra. 

Ez a fotó még 2005-ben készült Károly hercegről, Kamilla hercegnéről és Harry hercegről.
Ez a fotó még 2005-ben készült Károly hercegről, Kamilla hercegnéről és Harry hercegről.
Fotó: Daniel Berehulak / Getty Images Hungary

Becsülettel végzi a királyi feladatait, hűen szolgálja a királynőt, több fontos ügy, például a nők ellen elkövetett erőszakkal kapcsolatban hallatja a hangját, botrányoktól mentesen éli mindennapjait, nem mellesleg sosem próbálja ellopni a show-t sem Károly, sem Erzsébet királynő elől, pontosan tudja, hol a helye a családban.

A Page Six megtudta egy palotai bennfentestől, hogy míg Vilmos herceg hozzászokott ahhoz a gondolathoz, hogy a mostohaanyjából egy napon királyné lesz, nem mellesleg megbékélt vele, addig Harry herceg a mai napig nem fogadta el őt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Károly kisebbik fia sosem feledi, hogy édesanyját illette volna az Egyesült Királyság királynéjának címe, és arról sem feledkezett meg, amikor Diana egy '90-es években adott interjújában azt mondta, hogy valójában hárman voltak a házasságukban, és kicsit zsúfolt lett a helyzet. Harmadik félként nyilvánvalóan Kamillára utalt.

A forrás elmondta, Károly herceg udvaroncai mindent megtettek annak érdekében, hogy a közvélemény szemében szimpatikussá váljon a cornwalli hercegné, nem mellesleg Kamilla is rengeteget dolgozott ezen, azonban mostohafia szívébe sosem tudta igazán belopni magát.

GettyImages-1393017340
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

- Harry sosem fogja igazán szeretni, az anyját szánták a királyné szerepére, Kamilla az ő szemében mindig az a nő marad, aki miatt elváltak a szülei.

A Vanity Fair egykori szerkesztője, Tina Brown a Daily Telegraphnak erősítette meg, hogy a két herceg közül Harry az, aki ki nem állhatja apjuk feleségét.

- Vilmos elfogadta Kamillát, mert tudja, mennyit jelent a hercegné az apjuknak. Felnőttfejjel gondolkodik róluk: "Apám szereti ezt a nőt, ez ellen nem tudok mit tenni, és nem is akarok". Harry viszont nem bírja Kamillát, nem akarja, hogy királyné legyen belőle, nagyon mérges, hogy ez megtörténik. Nem békült meg vele, és valószínűleg soha nem is fog.

A nő a The Palace Papers című új könyvében leírt egy rövid történetet arról, amelyből kiderült, amikor még Harry a királyi család dolgozó tagja volt, eleinte alig lehetett rávenni, hogy megjelenjen a nyilvánosság előtt apja választottjával. Csak nehezen adta be a derekát, ami miatt szinte gyilkos szemekkel nézett a mostohaanyjára, annyira dühös volt rá.

Katalin hercegné hasonmása

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire hasonlít Brittany Dixon Katalin hercegnére.

Ezt is szeretjük