Harry herceg nagyapja ezt tanácsolta: nem akarta, hogy elvegye Meghant
Fülöp herceg nem finomkodott unokája menyasszonyát illetően.

harry-herceg-eskuvo-fulop-herceg-tanacs-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 98 éves Fülöp herceg soha nem az óvatoskodó természetéről és diplomatikusságáról volt híres: a királynő férje fiatalkora óta "ami a szívén, az a száján" típusú ember.

Nem akarta, hogy Harry elvegye Meghant

Unokájával, Harry herceggel sem finomkodott, amikor az közölte vele, hogy feleségül venné az amerikai származású, elvált színésznőt, Meghan Markle-t. A DailyMail értesülései szerint Fülöp egy egyszerű kijelentéssel reagált Harry örömködésére:

A színésznőkkel megjelenünk, de nem vesszük el őket

- zárta rövidre a mondandóját.

Hogy Harry miként reagált a nagyapja kijelentésére, azt nem tudni, bár annyi bizonyos, hogy nem akadályozta meg abban, hogy gyűrűt húzzon Meghan ujjára. Valószínűleg a trónörökös amúgy sem haragudott meg idős nagyapjára, hiszen ő a legnagyobb példaképe, így maximum csak rosszulestek neki Fülöp szavai.

Az esküvő előtt azonban nem ő volt az egyetlen, aki jelezte Harry felé, hogy át kellene még gondolnia a nősülést. Vilmos herceggel emiatt kezdett megromlani a viszonyuk, és a legjobb barátját, Skippyt is kizárta az életéből, miután az közölte vele, hogy szerinte ő és Meghan nem illenek össze, és szerinte aludjon még a lánykérésre egy keveset.

Erről egy közös barátjuk mesélt korábban:

- Skippyvel gyerekkoruk óta barátok voltak, mindig Harry mellett állt, hűséges, szavahihető ember, aki soha egyetlen részletet nem árult el a trónörökös életéről, de persze, neki is mennie kellett. Hogy miért? Mert azt merészelte tanácsolni Harrynek, hogy ne vegye feleségül Meghant.

Nagy árat fizetett érte: az esküvőre még meghívták, de azóta száműzetésbe került. Vajon Vilmos herceggel miért romlott meg a kapcsolata? Biztosan köze nincs ahhoz, hogy Vilmos arra kérte Harryt az esküvő előtt, hogy ne siesse el ennyire a nősülést. Szóval Harry és Skippy nem igazán beszélnek egymással, Vilmosék mellől pedig elköltöznek heteken belül. Rejtély, ez kinek a hatása és kifejezett kérése - nyilatkozta az állítólagos közeli barát.

Meghan miatt veszett össze a királynővel is

Az esküvő előtt Harry a nagyanyjával is összeveszett - szintén Meghan miatt. Olvasd el, mi történt köztük!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük