Meghan már nem tartja magát hercegnének - Így mutatkozott be legutóbb Harryvel
Harry és Meghan nem szeretik, ha hercegnek és hercegnének szólítják őket.

Harry és Meghan cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné 2020 januárjában kavarták fel az állóvizet váratlan bejelentésükkel: visszalépnek betöltött szerepkörükből a királyi család magas rangú tagjaiként. Utoljára március 9-én képviselték a koronát a Nemzetközösség napján, hivatalosan pedig március 31-ével léptek vissza.

Ettől a naptól kezdve már az ő királyi fensége megszólítást nem használhatják, hiszen a királyi címüket elveszítették, illetve a royal, azaz a királyi nevet sem használhatják sehol sem, ezért sem aktívak már a SussexRoyal nevű Instagram-oldalukon. Mindennek ellenére hivatalosan továbbra is Sussex hercege és hercegnéje maradtak, de úgy tűnik, ezt a megszólítást sem szeretik.

"Csak Harry és Meghan"

A házaspár Los Angelesben él jelenleg, mint az emberek többsége, ők is karanténba vonultak, ám a húsvéti ünnepekkor úgy döntöttek, hogy beállnak önkénteskedni, a Project Angel Food nevű szervezetnek segítettek, ételt szállítottak ki a rászoruló embereknek, annyira tetszett nekik a feladat, hogy nemcsak vasárnap, hanem szerdán is beálltak dolgozni. A HollywoodLife-nak exkluzív interjút adott az alapítvány vezetője, Richard Ayoub, aki beszámolt, milyen volt a hercegi párral találkozni, mint elmondta, ez volt eddig élete egyik legjobb élménye, büszke volt arra, hogy a hercegi pár őket választotta. Természetesen bemutatta őket a konyha dolgozóinak is.

- Az első kérdésem az volt hozzájuk, hogyan mutassalak be benneteket a többieknek? Hercegnek és hercegnének? Erre ők rögtön közbevágtak: "nem, csak Harrynek és Meghannak" - emlékezett vissza a férfi.

Úgy tűnik, hogy Harry és Meghan nem szereti, ha hercegnek és hercegnének szólítják őket. Nem ez volt az első ilyen eset.

Amikor Harry herceg 2020 februárjában Edinburghban végzett el egy hivatalos feladatot, akkor az őt felkonferáló Ayesha Hazarikától azt kérte, csak simán Harryként szólítsa fel őt a színpadra, nem kell a herceg megszólítás.

Diana hercegnő kedvenc ruhái

Diana hercegnő mindig álomszépen festett estélyi ruháiban. Képes összeállításunkban megnézheted, mely kreációk voltak a személyes kedvencei.

Ezt is szeretjük