Archie és Lilibet így köszöntötték Károlyt: botrány is lett belőle

A palota alkalmazottai kiakadtak Harry hercegékre.

GettyImages-455186244

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A palota alkalmazottjai forronganak, amiért részletek derültek ki arról, hogy Harry herceg és családja hogyan köszöntötték fel Károly királyt a születésnapján, írta meg a Page Six.

Kiderült, Harryék hogyan köszöntötték fel Károly királyt, botrány is lett belőle

A Daily Telegraph közölte még tegnap, hogy fél év után először beszélt telefonon az uralkodó kisebbik fiával. Harry telefonon keresztül kívánt boldog születésnapot édesapjának, a beszélgetésbe természetesen Meghan is csatlakozott. Sőt, Károly a 75. születésnapjára még egy édes videót is kapott, a felvételen az volt látható, ahogy Archie és Lilibet Diana elénekelték neki a Boldog születésnapot.

GettyImages-1783960421
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

A Page Sixnek egy palotai forrás elmondta, hogy Sussex hercegét mindenki kétszínűnek tartja, amiért kiszivárogtatták ezt a sztorit a sajtónak. Felháborodtak az alkalmazottak a cikk láttán.

- Harry és Meghan a magánéletükért harcol, amikor éppen ahhoz van kedvük, de abban a pillanatban, amikor Harry felveszi a kapcsolatot Károllyal telefonon, egyből az újságokban landol a sztori.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük