Kiderült, Harry és Meghan mikor képviseli utoljára a királyi családot - Most jelentették be
Az is kiderült, mikortól lesz érvényes Harry és Meghan visszalépése a szerepkörükből.

harry és meghan cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné már nem sokáig szolgálják a királyi családot, hiszen köztudott, hogy januárban lemondtak a betöltött szerepkörükről, illetve arról is, hogy az angol adófizetők pénzéből éljenek. A királynő elfogadta a döntésüket, viszont még szükség volt némi időre, hogy pontosan kidolgozzák a kilépésük menetét.

Január végén már azt is lehetett tudni, hogy hivatalosan tavasszal lépnek ki, ezzel pedig lemondanak a királyi címükről is, de pontos dátumot akkor még nem közölt a palota. A Daily Mail napilap viszont most közölte a pontos menetrendet, kiderült, hogy Harry és Meghan mikor képviseli utoljára a királyi családot, illetve azt is lehet tudni, melyik hónaptól érvényes a visszalépésük.

Harry és Meghan márciusban képviseli utoljára a királyi családot

Harry és Meghan kisfiukkal jelenleg Kanadában tartózkodnak, ám hamarosan vissza kell térniük Angliába, ugyanis még vár rájuk néhány hivatalos feladat. Harry február 28-án részt vesz az Invictus Games nevű rendezvényen, amit még ő maga álmodott meg a veterán sportolók számára, Jon Bon Jovi is csatlakozik majd hozzá. Március 5-én a sussexi herceghez már felesége is csatlakozik, ugyanis aznap rendezik meg az Endeavour Fund-gálát. Március 6-án Lewis Hamiltonnal mutatkozik együtt Harry Silverstone-ban, másnap Meghannal a Mountbatten zenei fesztiválon jelennek meg. A hercegnének kötelessége a március 8-ai nemzetközi nőnapon is részt vennie. 

Az utolsó feladatuk pedig március 9-re, hétfőre esik. A hercegi pár a Westminster apátságba látogat el, ugyanis ott rendezik meg a Nemzetközösség napját. Harryéken kívül természetesen a királyi család többi tagja is részt vesz, így a rajongók hivatalos eseményen még láthatják majd őket együtt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hivatalosan az új életük március 31-én kezdődik meg, ugyanis akkor lép életbe a visszalépésük ideje, április 1-től pedig hivatalosan is megszűnik a munkakörük a Buckingham-palotában.

A sussexi hercegi pár szóvivője elmondta, hogy Harry és Meghan az év későbbi részében oszt meg részleteket az újonnan létrehozott nonprofit szervezetükkel kapcsolatban. Hangsúlyozta, a hercegi pár továbbra is együttműködik a jelenlegi pártfogóikkal és az általuk támogatott szervezetekkel, illetve a Nemzetközösséggel sem szakítják meg a kapcsolataikat.

Archie-ról ilyen cuki képek készültek 2019-ben

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen édes fotók készültek Harry és Meghan kisfiáról tavaly.

Ezt is szeretjük