Harry és Meghan ismét felrúgják a karácsonyi hagyományokat - A palota ünnepségét is kihagyják
Harry és Meghan hercegné csak januárban tér vissza Angliába.

harry-és-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry hercegről és Meghan hercegnéről már novemberben kiderült, hogy a karácsonyt nem a nortfolki Sandringham-kastélyban töltik a brit királyi család tagjaival.

Helyette Amerikában töltik az ünnepeket Meghan édesanyjával, Doriával. Azért hozták ezt a döntést, mert újdonsült szülőkként nyugodt körülmények között akarják eltölteni a szeretet ünnepét, emellett pedig ki akarják rendesen pihenni magukat, hogy újult erővel vágjanak neki 2020-nak. Erzsébet királynő elfogadta ezt a döntésüket, ám most egy újabb karácsonyi hagyományt rúgnak fel.

Harry és Meghan a Buckingham-palota ünnepségét is kihagyják

Mielőtt még az egész királyi család Nortfolkra utazna, előtte a Buckingham-palotában is rendeznek egy esti ünnepséget, hogy köszönetet mondjanak a dolgozóiknak az éves munkájukért, szerdán pedig van egy hagyományos családi ebéd is, amivel már a karácsonyra hangolódnak. A Daily Mail információi szerint a ma este tartott partira, illetve a szerda esti ünnepi ebédre se megy el Sussex hercegi párja. 

A palota dolgozói hangsúlyozták, hogy Harry hercegék már értesítették a terveikkel kapcsolatban a királynőt, aki megértette, és elfogadta a döntésüket.

- Ahogy a pár néhány hete egyértelművé tette, szeretnének hármasban, a kis Archie-val eltölteni egy kis időt. Ez azt jelenti, hogy az összes karácsonyi rendezvényt kihagyják - mondta a bennfentes a lapnak.

Azt pontosan nem lehet tudni, hogy Harry hercegék pontosan hol töltik majd a karácsonyt, csak annyit lehet tudni, hogy külföldön, de a legtöbben az Egyesült Államokra tippelnek, hiszen Meghan édesanyja, Doria is ott él. Az is kiderült, hogy a házaspár csak januárban tér vissza Angliába.

Gyönyörű a windsori kastély karácsonyi dekorációja

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Erzsébet királynő otthona az ünnepi időszakban.

Ezt is szeretjük