Sosem látott fotón a tini Harrison Ford - Így nézett ki középiskolásként a színész
Meglepődsz, hogy nézett ki iskolásként Harrison Ford.

harrison-ford-tinikori-foto-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harrison Ford igazi legenda, aki olyan karaktereket formált meg a filmvásznon, mint a Star Wars-filmek Han Solója, a Szárnyas fejvadász Rick Deckardja, de ő volt Indiana Jones is. A 77 éves színész példátlan karriert tudhat maga mögött, és máig imádják a rajongók.

Így nézett ki Harrison Ford tiniként

Mark Hamill, aki jó néhány éven át játszotta mellette Luke Skywalkert a Star Warsban, most megosztott róla egy fotókollázst, amin nemcsak idősebb korában, hanem még középiskolás tiniként is látható - ráadásul ezt a fotót korábban nem is láthattuk róla.

A képen rövid hajú suhancként mosolyog a kamerába, és már itt egyértelmű, hogy igazán vagány srácról van szó, aki mindig valami csínytevésen töri a fejét, hiszen a szeme sem áll jól a képen. Valószínűleg ezzel a nézéssel szerezte meg Han Solo szerepét is, ugyanis ugyanezt a huncut mosolyt láthattuk a filmekben is, amikor Leia hercegnővel kacérkodott.

Mark Hamill ezzel a képaláírással töltötte fel a felvételt az Instagram-oldalára:

- Egy hatalmas éljenzés Harrison Fordnak - nincs különösebb oka, csak hogy egész életemben a barátom volt, hogy meghatározta a menőség fogalmát, és hogy minden sokkal jobb lesz attól, ha ő is ott van. A legutolsó kép a találkozásunk napján készült, amikor próbafelvételeket készítettünk a Star Warshoz - írta a fotómontázs alá.

A rajongók alaposan rápirítottak Mark Hamillre, ugyanis a képek láttán azt hitték, hogy búcsúzik a színésztől, így mindannyian hevesen keresni kezdték az interneten Ford halálhírét. Szerencsére persze erről szó sincs, csupán kedveskedni akart a fotókkal a régi barátjának és kollégájának.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük