Óriási balhé Harrison Ford balesete miatt! Súlyos büntetésre számíthat a stúdió

Harrison Ford lábtörése miatt indult meg a pereskedés.

2014-ben Harrison Ford az új Star Wars-film, Az ébredő erő forgatásán eltörte a lábát, amikor ráesett űrjárgánya, az Ezeréves Sólyom ajtaja. Szerencsére nagyobb baj nem történt - a színészt ugyan meg kellett műteni, de néhány héttel később már folytathatta is a forgatást. Kapott egy 1 milliós kártérítést, az ügy azonban korántsem zárult le, ugyanis a brit egészségügyi és biztonsági hivatal beperelte a stúdiót gondatlanságból elkövetett veszélyeztetésért. A perre június 9-én kerül sor, és várhatóan a hivatalnak kedvez majd a bíróság, így a Lucasfilmsnek mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

Képes összeállításunkban megnézhetsz még néhány híres filmes balesetet!

Forgatási balesetek

Dylan O'Brien, az Útvesztő egyik jelenetében leesett motorjáról, aminek következtében agyrázkódást szenvedett, eltört az arccsontja, és belső vérzése is volt. De nem ő az egyetlen, aki súlyosan megsérült egy forgatás során. Nézd meg, kit ért baleset, mialatt forogtak a kamerák!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük