Ezt nézd meg! Halle Berry szakadt farmerban és melegítőfelsőben is szexi
Halle Berry vasárnap egy jótékonysági rendezvényen vett részt, és bár nem öltözött ki, még így is ragyogott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem sok nő mondhatja el magáról, hogy egy méretes rózsaszín parókában is legalább olyan dögösen néz ki, mint anélkül, ám Halle Berry biztosan közéjük tartozik.

A 44 éves amerikai színésznőt május 8-án, vasárnap fotózták le Los Angelesben, ugyanis sok más sztárral együtt ő is tiszteletét tette a 18. alkalommal megrendezett Revlon Run Walk nevezetű jótékonysági rendezvényen.

Paróka és boa

Már évek óta Halle Berry a világhírű szépségápolási termékeket gyártó cég nagykövete, szereplése tehát nem volt kérdéses, ám arra senki sem számított, hogy egy kis humort is belecsempész majd a szereplésbe.

Az Oscar-díjas szépség ugyanis nemcsak a rózsaszínű paróka viselete mellett döntött, hanem egy kék tollboát is a nyaka köré csavart - öltözete ezeket a szokatlan kiegészítőket leszámítva teljesen átlagos volt.

Halle Berry a fotók tanúsága szerint nagyon jól érezte magát, örömmel integetett annak a 40 ezer embernek, akik összegyűltek az Exposition Park területén található Los Angeles Memorial Coliseumnál.

A rák elleni kutatásért kampányoltak

A rendezvény célja nem más volt, mint hogy felhívják a közvélemény figyelmét a női rákbetegségek megelőzésére és gyógyítására, illetve azon programok fontosságára, amelyeken a betegek és hozzátartozóik vehetnek részt.

Halle Berryt előző nap egy Beverly Hills-i parkban örökítették meg a lesifotósok, amint tündéri hároméves kislányával, Nahlával játszott, aki szemmel láthatóan nem tudott betelni édesanyja szeretetével.

A mostanság Olivier Martinezzel randizó színésznő 2009-ben indította útjára nagy sikerrel saját parfümmárkáját, amiről azt nyilatkozta, hogy mindenképpen valami egyedi illattal szerette volna meglepni rajongóit.

Ezt is szeretjük