Ezt látnod kell! Íme, Halle Berry szexi expasija egy szál törülközőben

A sármos Gabriel Aubry egy kampányfotózás kedvéért villantotta meg tökéletes felsőtestét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gabriel Aubryt, a hiúzszemű kanadai modellt méltán tartják a föld egyik legszexisebb pasijának, a 34 éves félisten ezúttal se hazudtolta meg szívdöglesztő mivoltát.

Örök rejtély, Halle Berry hogyan tudott ráunni erre a látványra, de tény, hogy az Oscar-díjas színésznő és a sikeres fotómodell útjai idén áprilisban hivatalosan és végleg különváltak.

Gabriel, a karizmatikus szépfiú

A Calvin Klein és a Hugo Boss exkluzív reklámarcaként megismert modell minden fotón maga a tökély és a megtestesült férfiasság, viseljen akár öltönyt, akár egy szál törülközőt.

Gabriel megjelenése a hűvös elegancia és az elbűvölő karizma ideális elegye, talán ezért is annyira testhezálló szerep számára a Charisma textilcég legújabb kampánya.

Az észbontóan szexi modell a reklámfotókon a cég legújabb kollekciójában pózol, vagyis ágyban, párnák közt, illetve egy szál törülközőben, a Charisma ugyanis egyiptomi pamutból gyártott luxus lakástextilben utazik.

A termékek forgalmazója a neves Bloomingdale áruház, ahol ősztől a félmeztelen modell életnagyságú fotója csábítja majd vásárlásra a hölgyeket.

Apaként is ellenállhatatlan

Mi tagadás, a karizmatikus fotókért felelős Tony Duran remekül ráérzett, mit is szeretne látni az ember lánya a fürdőszobában és a hálójában!

Ami Gabriel magánéletét illeti, színésznő exével a különválás ellenére baráti viszonyt ápol, már csak kétéves kislányuk, a bűbájos Nahla miatt is. Halle egyébként szeretettel emlékszik vissza ötéves kapcsolatukra, és elismeri, hogy a családcentrikus modellnél keresve se találhatott volna odaadóbb és gondoskodóbb apát.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Mindesetre érdekes, hogy mióta szakítottak, több időt töltenek együtt családként, néhány hónapja például hármasban átruccantak Londonba, hogy megmutassák a kis Nahlának az óriáskereket, a nevezetes London Eye-t és a királyi testőrség mókás medveszőr kucsmáját.

Ezt is szeretjük