"Láttam, ahogy lerúgja anyát a lépcsőn" Megrázó vallomást tett az ismert színésznő
Halle Berry apja nap mint nap bántalmazta édesanyját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyönyörű 48 éves Halle Berryt nemrégiben díjazták a unite4:humanity nevű szervezet gáláján, amiért aktívan részt vesz Los Angeles legnagyobb családon belüli erőszak ellenes projektjében, a Jenesse Center működtetésében.

A színésznő, miután átvette a díjat, sokkoló vallomást tett, melyben gyerekkori emlékeit elevenítette fel.

Látta, ahogy lerúgják a lépcsőn

Halle Berry a gálán elmondta, még kislány volt, amikor szemtanújává vált apja erőszakos viselkedésének. A férfi a színésznő elmondása szerint nap mint nap bántalmazta az anyját.

Azt is hozzátette, csupán ötéves volt, amikor látta, ahogy apja lerúgja a lépcsőn anyját, de olyan is előfordult, hogy borosüveggel támadt az asszonyra.

- Nem olyan férfihez mentem, aki bántalmaz, de anyám igen. Tudom, hogy semmit sem akart jobban, mint erősnek látszani, hogy biztonságot nyújtson nekem és a nővéremnek, ezért az a tény, hogy ez nem sikerült, szívfacsaró a számomra - tette hozzá beszédében.

- Túl sokáig maradt apám mellett és mi túl sokat láttunk az erőszakból. Emiatt maradandó lelki sérüléseket szenvedtem - mondta el teljesen őszintén.

Beszédének második felében a fent elhangzottakkal támasztotta alá, miért olyan fontos számára a Jenesse Center, ahol már 15 éve tevékenykedik. Véleménye szerint egy ilyen intézet megváltoztatja az erőszakból szabaduló anyák és gyerekeik életét, ami felbecsülhetetlen.

Halle Berry élete mostanában nem könnyű. Folyamatban van egy gyermekelhelyezési pere kislánya, Nahla apjával, aki azzal haragította magára a színésznőt, hogy vegyszeres eljárással szőkíttette és egyenesíttette ki a gyerek göndör, fekete haját.

Ezt is szeretjük