Halle Berry véletlenül melltartót villantott a premieren - 50 évesen is irtó dögös
Halle Berry új frizurájával is meglepte rajongóit.

halle-berry-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn este került sor Los Angelesben a Kidnap című thriller ünnepélyes díszbemutatójára, amelyen részt vett a főszereplőt alakító Halle Berry is. Az 50 éves színésznő nagyon lazán jelent meg a premieren, terepmintás miniszoknyájához egy bő felsőt húzott, amiben irtó jól nézett ki, frizurája pedig nem is lehetett volna fiatalosabb - nem csoda, hogy minden tekintet rászegeződött a vörös szőnyegen.

Bő felsője az egyik pillanatban ráadásul még meg is tréfálta, amikor ugyanis David Dinerstein producer mellett pózolt, ruhája váratlanul szétnyílt, ezért aztán bárki megcsodálhatta csipkés melltartóját, amit alatta viselt. Az Oscar-díjas színésznő azonban nem jött zavarba, ami nem csoda, hiszen 50 évesen is remekül néz ki.

halle-berry-kidnap-premier

Friss fotóit látva egészen hihetetlennek tűnik, hogy Halle Berry már elmúlt 50 éves, hibátlan alakját és rabul ejtő szépségét ugyanis fiatalabb kolléganői is simán megirigyelhetik. Sőt, a Felhőatlasz sztárja olyan dögös, hogy akár 15-20 évet is letagadhatna az életkorából, hiszen senkinek sem tűnne fel, aki nem ismeri valódi életkorát.

halle-berry-miniszoknya-2017
Ezt is szeretjük