György herceg már ilyen nagyfiú - Katalin és Vilmos fia hatalmasat nőtt
Friss fotókon a hercegi pár csemetéi.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagyon rég nem láttuk már a legcukibb trónörökös, Vilmos herceg és Katalin hercegné elsőszülött fiát, György herceget. A hétvégén azonban előkerült, és leesett az állunk tőle, hogy mekkorát nőtt.

Ilyen nagyfiú már György herceg

A kis herceg a családjával töltött el egy napot a szabadban: egy lovasbemutatót néztek meg Norfolkban. Rajta kívül ott volt Katalin hercegné, Vilmos herceg, Charlotte hercegnő, Zara Tindall és a kislánya, Mia is. György és Mia jó unokatestvérek módjára remekül eljátszottak egymással egész délután - végigkacarászták a bemutatót.

A kis György minden kétséget kizáróan lovagosat játszott Miával, ugyanis a lassan hatéves herceget egy középkori, lovagi karddal a kezében kapták le a fotósok - természetesen műanyag kiadásban, az eredetivel csak felnőttkorában játszhat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#princegeorge #miatindall

KATE MIDDLETON 🔵 (@duchess_.catherine) által megosztott bejegyzés,

Charlotte is ott volt,  aki egy édes, kockás szoknyát viselt, és a lovagos játék helyett őt inkább az ugrálóvár és a minicirkusz kötötte le. Ő is kész hölgy már, rengeteget nőtt öccse keresztelője óta - akkor láttuk ugyanis utoljára a hercegnőt.

Lajos herceg még túl kicsi, hogy élvezze az ilyesmit, úgyhogy a hamarosan egyéves kis herceg ezúttal otthon maradt a dadussal. Nem mintha Charlotte és György bánták volna, hogy most csak velük foglalkozik az anyukájuk.

Egy járókelő ezt nyilatkozta róluk a Daily Mailnek:

- Olyanok voltak, mint egy teljesen átlagos család, akik élvezik, hogy egy napot a jó levegőn tölthetnek. Nagyon jól szórakoztak, nem hisztiztek a gyerekek, nagyon jól viselkedtek. Egy pár ember észrevette őket, de ezen kívül szerintem elég jól elvegyültek a tömegben - mesélte a Daily Mailnek.

A tavalyi év legédesebb fotói a kis Györgyről

György herceg tündéri mosolyával és bájos pofijával mindenkit elvarázsol - nézd meg a tavalyi év legcukibb, róla készült fotóit!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük