Ebbe is beleszól a királynő! Megint Katalin hercegné húzta a rövidebbet a vitában
A kis György herceget sem nevelheti úgy, ahogy akarja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné tudta, hogy mit vállal, amikor beházasodott a királyi családba, arra azonban valószínűleg nem készült fel, hogy még a kisfiát sem nevelheti úgy, ahogy akarja. Vilmos herceg feleségének csupán egyetlen kérése volt György herceg oktatását illetően: szerette volna, ha állami iskolába jár a kis trónörökös, úgy, ahogy annak idején ő is. Most azonban kiderült, hogy néhány nappal ezelőtt befizetésre került a kis György első féléves tandíja a méregdrága Wetherby elitiskolában, ahol Vilmos és Harry herceg is tanult. Valószínűleg Erzsébet királynő keze van a dologban, ugyanis ő volt az egyetlen, aki ellenezte Katalin ötletét.

György herceg mindenesetre biztosan imádnivalóan mutat majd az iskola szürke egyenruhájában, nézd meg a fotókat az iskolás kis hercegekről!

Friss fotókon a hercegi család

A francia Alpokban töltötte szabadságát Katalin hercegné és Vilmos herceg. Útjukra György herceg és Charlotte hercegnő is elkísérte őket, akik remekül érezték magukat a hólepte kuckóban. A hercegi pár egy profi fotóst is felkért John Stillwell személyében, hogy örökítse meg a família első igazi nyaralását, nézd meg a fotókat!

Ezt is szeretjük