György herceg imádni való felvételen - Így szurkol kedvenc focicsapatának
A Kensington-palota videóját csaknem 4 millióan lájkolták.

gyorgy-herceg-focimeccs-video-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenki kedvence, György herceg izgalmas eseményen vett részt a hétvégén: szülei elvitték őt az első focimeccsére. A kis trónörökös a kedvenc csapatát nézhette meg élőben, az Aston Villát, akik fantasztikus győzelmet arattak - a kisfiú legnagyobb örömére.

Így szurkol a kedvenc csapatának

Az már korábban is kiderült Györgyről, hogy apjához hasonlóan szerelmese a futballnak. A születésnapján is olyan képek készültek róla, amin angol focimezben pózol a család kertjében, most pedig az is kiderült, hogy - akárcsak Vilmos hercegnek, úgy neki is - az Aston Villa a nagy favoritja. Amikor a csapata gólt lőtt, nem is tudta elrejteni az érzelmeit: ujjongva tapsolt a lelátón.

A rajongók különösen odavoltak a felvételért, hiszen nem elég, hogy tüneményes volt rajta a hatesztendős, foghíjas kis herceg, de ilyen boldognak talán még sosem láthattuk, mint ezen a videón. Csaknem négymillióan lájkolták a Kensington-palota hivatalos oldalán megosztott videót, amin csak úgy süt a boldogság a kisfiú arcáról.

Természetesen a kommentek sem maradtak el, a rajongók csupa pozitív hozzászólást biggyesztettek a poszt alá: "Úristen, milyen nagy már ez a fiú! És hogy szereti a focit! Azt hiszem, Anglia jó kezekben lesz az uralkodása alatt", "Olyan jó látni a hercegi csemetéket hétköznapi közegben! Ahogy Diana próbálta átlagos gyerekként felnevelni őket, így Katalin is ezen dolgozik. Gyurkának, Lottinak és Lajoskának csodás gyerekkora van", "Olyan nagy örömöt okozott nekem ez a videó! György mindig az unokámra emlékeztet, odavagyok érte" - írták a lelkes hozzászólók.

Képeken az összes hercegi gyerkőc

Katalin hercegné mindhárom gyermekével és Meghan a kisfiával együtt látogatott el egy pólómeccsre - nézd meg, milyen édes fotók készültek róluk!

Coverfotó és ajánlóképek: Kensington Royal/Twitter, Duchess of Cambridge

Ezt is szeretjük